Τοποθέτηση Δήμου Λευκωσίας για το ωράριο καταστημάτων

Σε σχέση με τη συζήτηση που γίνεται αυτή την περίοδο για το ωράριο των καταστημάτων ο Δήμος Λευκωσίας πιστεύει ότι τα καταστήματα της Εντός των Τειχών Λευκωσίας πρέπει να έχουν τη  δυνατότητα να λειτουργούν και την Κυριακή ολόχρονα.

 


Ο Δήμος Λευκωσίας στηρίζει την άποψη αυτή βασιζόμενος στο γεγονός ότι η Εντός των Τειχών Λευκωσία εδώ και πάρα πολλά χρόνια χαρακτηρίζεται ως η κατ’ εξοχήν περιοχή της Πρωτεύουσας στην οποία βρίσκονται τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές εγκαταστάσεις στις οποίες διακινείται και εξυπηρετείται μεγάλος αριθμός τουριστών.

Σύμφωνα με τον Δήμο, μετά το άνοιγμα των οδοφραγμάτων, είναι πιο επιτακτική η ανάγκη τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προσφέροντας αυξημένες δυνατότητες, τόσο στους ξένους όσο και στους ντόπιους επισκέπτες.

Η ενδεχόμενη απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων στην εντός των τειχών πόλη θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην αγοραστική κίνηση των περιοχών των πεζοδρόμων Λήδρας, Ονασαγόρου και παρόδων.

Η τοποθέτηση του Δήμου Λευκωσίας στηρίζεται επιπρόσθετα από τη σθεναρή θέση των καταστηματαρχών της Εντός των Τειχών πόλης για τη λειτουργία των καταστημάτων και την Κυριακή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.


Σχετικα

«Πάρε το ποδήλατο» μας παροτρύνει ο Δήμαρχος Λεμεσού με μία άκρως παραστατική φωτογραφία

Ο Sin Boy είναι πρώτος στα (κυπριακά) trend του Pornhub

Αν είσαι νέος και χωρίς πολλά λεφτά, αυτές είναι οι πόλεις που πρέπει να μετακομίσεις

«Win - Win Situation» στην αυλή του Πολιτιστικού

Το μπέρδεμα που δημιούργησε η ανακοίνωση για το «Σχέσιο Εγκατάστασης Νεαρών Ζευγαριών στα Κατεχόμενα»

Πότε αναμένεται το πόρισμα για τις παραλείψεις στην υπόθεση Μεταξά