Ο απόλυτος άνδρας είναι τρανσέξουαλ

To σέξι αγόρι της φωτογραφίας ονομάζεται Αϊντιαν Ντόουλινγκ, και είναι ένας 27χρονος Αμερικανός από τη πολιτεία του Όρεγκον.

 


Article featured image
Article featured image

«Φέτες-λούρες» και γεμάτος τατουάζ, θα έλεγε κανείς πως εμφανισιακά κινείται κάπου μεταξύ του Βρετανού αθλητή Ντέιβιντ Μπέκαμ και του συμπατριώτη του Φραν Χίλι, τραγουδιστή του συγκροτήματος των Travis.

Ο Ντόουλινγκ συναγωνίζεται, μαζί με άλλους, αυτές τις ημέρες στο διαγωνισμό Ultimate Guy (Απόλυτος Άντρας) που διεξάγει το αμερικανικό περιοδικό Men’s Health, με στόχο την ανάδειξη του ωραιότερου άντρα και έπαθλο τη φωτογράφηση για το επόμενο εξώφυλλο του περιοδικού.

Όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής προγνωστικά, ο 27χρονος προηγείται κατά πολύ των υπόλοιπων συναγωνιστών του κι αναμένεται να κερδίσει το διαγωνισμό.

Αν συμβεί αυτό, τότε ο Ντόουλινγκ θα γίνει ο πρώτος διεμφυλικός που θα εμφανιστεί στο εξώφυλλο του Men’s Health.

Σωστά διαβάσατε. Ο Αϊντιαν γεννήθηκε γυναίκα και έκανε αλλαγή φύλου πριν μερικά χρόνια.

Μέχρι τα 21 του χρόνια, ο Αϊντιαν ζούσε τη ζωή του ως γυναίκα σε μια μικρή πόλη, το Γιουτζίν του Όρεγκον. Ένιωθε περίεργα και σήμερα λέει πως ήθελε να συμπεριφέρεται πιο αγορίστικα, αλλά οι γύρω του τον διόρθωναν και του έλεγαν πως αυτά που κάνει δεν ταιριάζουν σε ένα κορίτσι.

Στα 13 του χρόνια, η μικρή Αϊντιαν ερωτεύτηκε μια συμμαθήτρια της, και στα 16 της είχε ανακοινώσει επισήμως πως είναι λεσβία στην οικογένεια της.

Ώσπου τελικά ένα βράδυ του 2009 πήρε τη μεγάλη απόφαση: θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της προκειμένου να νιώθει άνετα μέσα στο σώμα της.

Τον Οκτώβριο του 2009 άρχισε να παίρνει ορμόνες και να κάνει ενέσεις τεστοστερόνης, ενώ το 2012 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση (λεγόμενη και «top surgery») μειώνοντας δραστικά το μέγεθος του στήθους της.

«Πλέον αυτοπροσδιορίζομαι ως άνδρας, καθώς δε διαθέτω μήτρα», λέει ο Αϊντιαν, που ζει μια φυσιολογική ζωή ως νιόπαντρος, αφού πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε μια γυναίκα ονόματι Τζένιλι και ζουν μαζί στο Πορτλαντ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ