Το Street Life Festival στην παλιά Λεμεσό

Τα Gifts and Gadgets και The Copy Shop φέρνουν ξανά το Street Life Festival στους δρόμους της παλιάς Λεμεσού!

 


Article featured image
Article featured image

Το Σάββατο 2 Μαΐου, οι πολυσύχναστες οδοί των Σαριπόλου και Αθηνών, στην παλιά πόλη της Λεμεσού, θα γεμίσουν και πάλι με 10.000 και πλέον επισκέπτες.

Προκαθορισμένοι τοίχοι κτηρίων και σπιτιών θα γίνουν καμβάς δημιουργικότητας και πηγή έμπνευσης για πολλούς street artists της Κύπρου και του εξωτερικού.

Εντυπωσιακά και αυθεντικά graffiti με έντονα χρώματα, θα ομορφύνουν τα γραφικά αυτά δρομάκια, δίνοντας τους ένα διαφορετικό πιο σύγχρονο χαρακτήρα.

Ο λόγος, για το Street Life Festival που διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά από τα Gift and Gadgets και The Copy Shop.

Εκτός από τα μοναδικά graffiti, που θα ζωγραφίσουν έκπληξη και ενθουσιασμό στα πρόσωπα των επισκεπτών, τη μοναδική εκδήλωση θα εμπλουτίσουν πολλές άλλες δραστηριότητες, όπως εντυπωσιακές χορογραφίες, καταπληκτικοί skateboarders, ζογκλέρ, body painters, street massage καθώς και δυνατή μουσική από τους DJ Mike Skap, DJ Monday και τις μπάντες COOP Band και The Leftovers.

Όλα αυτά, μαζί με την ξεχωριστή αίσθηση δημιουργικότητας και ευχάριστης διάθεσης όλων των παρευρισκομένων.

 



 

Το Street Life Festival άρχισε το 2007, με σκοπό να δώσει ζωντάνια στην περιοχή με χρώματα και σχέδια, να εμπνεύσει την έκφραση, να δώσει μια πιο funky και alternative αίσθηση στην περιοχή καθώς και για να φέρει τον κόσμο πιο κοντά, προσφέροντάς τους μια ξεχωριστή διάθεση.

Εννέα χρόνια αργότερα, το festival έγινε θεσμός και αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο festival που διοργανώνεται στην παλιά πόλη της Λεμεσού και που όλοι πλέον ανυπομονούν να ξαναζήσουν.

Για πληροφορίες: 25353573


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ