5 σημάδια που δείχνουν ότι θα αργήσετε να παντρευτείτε

Μπορεί να έχετε πολλούς φίλους που έχουν ήδη ντυθεί γαμπροί και νύφες και αν δεν έχετε κάποια σοβαρή σχέση, τότε έχετε πιθανώς αναρωτηθεί πότε θα έρθει η σειρά σας. Μήπως όμως υποσυνείδητα δεν είστε ακόμα έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

 


Article featured image
Article featured image

Ο γάμος δεν είναι κάτι που θέλουν όλοι: Άλλοι παντρεύονται από τα 20, άλλοι στα 30 κι άλλοι φτάνουν μεσήλικες για να το πάρουν απόφαση. Εν τέλει είναι όλα στο χέρι σας και στα συναισθήματά σας, αλλά αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το πότε θα παντρευτείτε, τότε τα ακόλουθα σημάδια μπορεί να υποδεικνύουν ότι θα αργήσετε πολύ ακόμα να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας.

1. Δεν γνωρίζετε καλά τον εαυτό σας

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα την ψυχική σας ενδοσκόπηση, δεν έχετε βρει τα λάθη σας και δεν έχετε μάθει να αγαπάτε τον εαυτό σας όπως ακριβώς είναι, τότε μην περιμένετε να τον αγαπήσει κανείς άλλος. Αν ψυχολογικά δεν πατάτε γερά στα πόδια σας ως άνθρωπος τότε είναι δύσκολο έως αδύνατο να υποστηρίξετε κάτι σοβαρό.

2. Δεν έχετε σταθερό εισόδημα

Άλλος ένας βασικός παράγοντας είναι ο οικονομικός. Δεν μπορείτε να περιμένετε από τον άλλο να σας στηρίξει αν δεν είστε σε θέση να ζήσετε και μόνοι σας. Άλλωστε η οικονομική άνεση, σας δίνει μία διαφορετική αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία που σας αποτρέπει από το να «πνίξετε» συναισθηματικά το σύντροφό σας.

3. Νιώθετε ότι έχετε ακόμα πολλά να κάνετε

Τότε καλύτερα να κάνετε πρώτα τα όνειρα σας πράξη. Δεν είναι εύκολο να μπείτε σε μία σοβαρή σχέση και να τη διατηρήσετε, νιώθοντας ότι έχετε ανεκπλήρωτες επιθυμίες που εκκρεμούν.

4. Χρειάζεστε χρόνο μόνοι σας

Είτε βγήκατε από επώδυνη σχέση, είτε δεν είστε ακόμα σε θέση να κάνετε καινούργια, είτε θέλετε να απολαύσετε λίγο την ελευθερία σας τέλος πάντων. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, σίγουρα δεν σκοπεύετε να παντρευτείτε σύντομα.

5. Δυσκολεύεστε να κάνετε σχέση

Συνδυαστικά με το προηγούμενο, αν δεν έχετε ακόμα διάθεση να βγείτε, ή να γνωρίσετε νέο κόσμο, πόσο μάλλον να κάνετε καινούργια σχέση, τότε μην περιμένετε να έρθει ένας πρίγκιπας με κοστούμι και ανθοδέσμη να σας χτυπήσει την πόρτα.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ