Πάσχα στο χωριό [last minute πασχαλινές εξορμήσεις στην Κύπρο]

Όχι φίλε μου, Πάσχα και πόλη δεν πάνε μαζί.

Αν δεν μυρίσεις ζεματιστή φλαούνα, αν δεν αντικρύσεις τον Ιούδα στην πλατεία του χωριού, αν δεν δεις ξύλα στοιβαγμένα για την «λαμπρατζιά» έξω από την εκκλησία, αν δεν παίξεις πασχαλινά παιχνίδια στην πλατεία, πως περιμένεις να νοιώσεις ότι διανύουμε περίοδο Πάσχα;

 


Article featured image
Article featured image

Και να ‘ταν μόνο αυτά; Να είναι που σε έπιασε η άνοιξη, που αποφάσισες ότι «μια ζωή την έχουμε», που σε έπιασε η νοσταλγία για παραδοσιακές καταστάσεις, που ο έτερος πρότεινε εκδρομή;

Όποιος και αν είναι ο λόγος, το Time Out Cyprus μάζεψε και μας δίνει στο πιάτο μερικές ωραιότατες προτάσεις για να κλείσουμε το τετραήμερο της τελευταίας στιγμής.

Εξάλλου, η Κύπρος έχει πολλές ομορφιές και γραφικά χωριουδάκια με παραδόσεις και χαρακτήρα και συνάμα πολλές επιλογές για βόλτα, διαμονή και αγορές!

Είσαι έτοιμος να φύγουμε;

Αν ναι, πάτησε ΕΔΩ για να δεις μαζεμένους όλους τους προορισμούς που προσφέρονται για τέτοιου είδους last minute εξορμήσεις, αφού σίγουρα, πέραν από τα Λεύκαρα και την Κακοπετριά (βλέπε φωτό) είναι άλλοι 8 προορισμοί που θα σε βάλουν για καλά σε πασχαλινό mood.

 



Κι αφού με τις διακοπές σου κανονίστηκες και δεν έχει πλέον καμιά σκοτούρα στο κεφάλι σου, διάβασε τώρα και τα 8+1 κυπριακά κλισέ του Πάσχα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ