Ο James Bond πίνει ξανά βότκα μαρτίνι [κερνά η Belvedere]

Η Belvedere, η βότκα πολυτελείας του Ομίλου LVMH, έχει εξασφαλίσει σημαντικό ρόλο στην επόμενη ταινία του James Bond, «Spectre».

 


Article featured image
Article featured image

Με αφορμή τη γνωστή προτίμηση του Bond στη βότκα μαρτίνι, με την εμβληματική ατάκα «Shaken, not stirred» («χτυπημένο, όχι ανακατεμένο»), η Belvedere γίνεται η επίσημη βότκα της ταινίας, η οποία αναμένεται να προβληθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο από τη Sony Pictures Entertainment.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Belvedere Vodka, κ. Charles Gibbs ανάφερε ότι η συγκεκριμένη συνεργασία σηματοδοτεί «τη μεγαλύτερη» κίνηση στο μάρκετινγκ της μάρκας μέχρι σήμερα, η οποία αναμένεται να ενδυναμώσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας σε παγκόσμιο επίπεδο και να τονίσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της  Belvedere.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Belvedere έχει κυκλοφορήσει δύο limited edition φιάλες των 1.75 λίτρων, οι οποίες παρουσιάστηκαν τον Δεκέμβριο, στο Film Museum στο Λονδίνο.

Το μπουκάλι «MI6» αποτίνει φόρο τιμής στο αρχηγείο του 007, αλλάζοντας το γνωστό μπλε χρώμα της Belvedere σε πράσινο, το χρώμα του μελανιού που χρησιμοποιείται από τους υπαλλήλους της MI6 για να υπογράφουν έγγραφα. Έχει επίσης αντικατασταθεί το εμβληματικό παλάτι Belvedere, που εμφανίζεται στα μπουκάλια, με το κτήριο της MI6. Αναμένεται να κυκλοφορήσουν μόνο 100 μπουκάλια, τα οποία θα διατεθούν στους λάτρεις του Bond, μέσω δημοπρασιών για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

To δεύτερο, πιο φανταχτερό μπουκάλι ονομάζεται «007 Silver Saber». Το μεταλλικό μπουκάλι φωτίζεται, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα LED, και θα είναι διαθέσιμο προς πώληση εντός του έτους, σε επιλεγμένες αγορές.

Η Vodka Belvedere διανέμεται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο τηλέφωνο 22471111 ή επισκεφτείτε τη σελίδα της Vodka Belvedere στο Facebook.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ