«Θα κλειδώσω τον Σπανούλη στα αποδυτήρια», απειλεί ο προπονητής της Ρεάλ

«Πάμπλο, ξέρεις πριν από χρόνια, όταν ρωτήθηκε ο Στήβ Γιατζόγλου πως σκέφτεται να σταματήσει τον Γκάλη, είπε: Θα τον κλειδώσω στα αποδυτήρια».


Article featured image
Article featured image

«Γιάννη μη μου βάζεις ιδέες, γιατί εδώ είναι το γήπεδό μου και ξέρω όλους τους χώρους. Έχω και τα κλειδιά από τα αποδυτήρια»!

Ο αυθεντικός διάλογος του τεχνικού του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον ομόλογό του στην Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο την παραμονή του μεγάλου τελικού της Ευρωλίγκας ξεκίνησε από ερώτηση Ισπανού συναδέλφου προς τον Πάμπλο Λάσο για το πώς σκέφτεται να σταματήσει τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ισπανός έπιασε λίγο το κεφάλι του, είπε: «Καλή και δύσκολη ερώτηση» και στη συνέχεια ξέσπασε:

«Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Έχει το ταλέντο και την ποιότητα να πετυχαίνει τα μεγάλα καλάθια στο τέλος. Μπορώ λοιπόν να τον σταματήσω τον Σπανούλη, βάζοντας και τους πέντε παίκτες πάνω του, αλλά τότε αυτός ο τύπος (σ.σ. έδειξε λίγο πιο δίπλα τον Πρίντεζη) και οι υπόλοιποι θα με σκοτώσουν. Το μπάσκετ είναι ομαδικό παιχνίδι» είπε ο Ισπανός, για να του θυμίσει ο «Σφαιρό» αυτή την παλαιά ιστορία με το «Λιοντάρι» τον Στηβ Γιατζόγλου.

Οι δύο προπονητές είχαν και κατ’ ιδίαν συνομιλία, δείχνοντας πόσο ειλικρινή εκτίμηση έχει ο ένας στον άλλο αν και δεν αποκάλυψε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αν έκλεψε τα κλειδιά των αποδυτηρίων από τον Λάσο, προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις…



Δείτε ξανά το νικητήριο τρίποντο του Σπανούλη στον ημιτελικό, σε αγγλική περιγραφή


[πηγή]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ