Η 52χρονη που θηλάζει με περηφάνια την 6χρονη κόρη της

Μια 52χρονη μητέρα από την Αυστραλία εξακολουθεί να θηλάζει την εξάχρονη κόρη της.

 


Η Maha Al Musa, η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Woman's Day να θηλάζει την κόρη της σε δημόσιο πάρκο, δηλώνει περήφανη για την απόφασή της.

Υποστηρίζει επιπλέον ότι, αν η μικρή της το ζητήσει, τότε θα την θηλάσει ακόμα και στο προαύλιο του σχολείου.

Η Al Musa, που έχει άλλα τρία παιδιά, είναι οπαδός της υγιεινής διατροφής και πιστεύει πως ο θηλασμός, ακόμα και σε μία τόσο προχωρημένη ηλικία, προσφέρει σημαντικά οφέλη.

Εκτός από την θρεπτική αξία του γάλακτος, ο θηλασμός φέρνει πιο κοντά τη μητέρα με το παιδί, υποστηρίζει η 52χρονη, η οποία ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες θηλασμού στο Facebook.

H 6χρονη Aminah πίνει συνήθως μητρικό γάλα λίγο πριν πέσει για ύπνο, ωστόσο η μητέρα της λέει ότι τη θηλάζει όποτε κι αν της το ζητήσει η μικρή, καθώς, όπως λέει, θεωρεί υποχρέωσή της να ανταποκριθεί σε μια φυσική επιθυμία.

Όταν ρωτήθηκε τι γεύση έχει το μητρικό γάλα, το κοριτσάκι είπε ότι «κάποιες φορές έχει γεύση καραμέλας» ενώ πρόσθεσε πως ο θηλασμός είναι «το αγαπημένο πράγμα που κάνει όταν δεν είναι στο σχολείο».

Μάλιστα, η Animah δήλωσε στο περιοδικό ότι της αρέσει τόσο πολύ το μητρικό γάλα, που θα συνεχίσει να το πίνει μέχρι τα 8 της χρόνια.

 


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ