Αναζητούνται οι απόφοιτοι των τελευταίων 70 χρόνων από το Ελένειον Δημοτικό Σχολείο

Το Δημοτικό Σχολείο «ΕΛΕΝΕΙΟΝ» διοργανώνει εκδήλωση για τα «90 χρόνια επιτυχημένης εκπαιδευτικής πορείας», τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, στις 19.30, στην αυλή του σχολείου και απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους απόφοιτους και φίλους του σχολείου, καθώς η παρουσία τους θεωρείται σαφώς απαραίτητη για την επιτυχία της εκδήλωσης.

 


Article featured image
Article featured image

Στο  επιβλητικό αυτό κτίριο που αναδίδει άρωμα ιστορίας παιδιά διαφόρων εθνικοτήτων και θρησκειών θα ζωντανέψουν στην αυλή του σχολείου εικόνες από τη μέχρι σήμερα ιστορική πορεία του Ελένειου Δημοτικού Σχολείου.

Όλοι όσοι θα παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις τάξεις που μαθήτευσαν τα πρώτα τους γράμματα, να καθίσουν στις ίδιες ξύλινες καρέκλες και θρανία για να ζήσουν από την αρχή τη στιγμή που το κουδούνι έπαιζε για το αγαπημένο τους μάθημα.

Η γιορτή αναμνήσεων θα έχει συνέχεια αφού η απόφοιτος Καίτη Οικονομίδου και η ομάδα μουσικών που θα τη συνοδεύει θα αναλάβει να ταξιδέψει τους πρώην και νυν μαθητές του Ελένειου πίσω στο χρόνο.

 

Δείτε ΕΔΩ ένα πολύ ενδιαφέρον φωτογραφικό άλμπουμ του Ελένειου, το οποίο σίγουρα αποτελεί ένα απ’ τα ομορφότερα σχολικά κτίρια στη χώρα μας και ένα απ’ τα ιστορικότερα επίσης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ