Πώς θα αποκτήσετε έναν πετυχημένο λογαριασμό στο Instagram;

Μια νέα έρευνα, έδειξε πως οι φωτογραφίες του Instagram, οι οποίες έχουν φίλτρα, είναι κατά 21% πιο πιθανό να αρέσουν στους υπόλοιπους χρήστες και κατά 45% πιο πιθανό να δεχτούν σχόλια.

 


Σύμφωνα με την MailOnline, δεν είναι όμως όλα τα φίλτρα τα ίδια.

Τα φίλτρα με τα πιο θερμά χρώματα, όπως το «Mayfair» είναι αυτά που φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα, ενώ τα πιο ψυχρά έχουν μικρότερη επίδραση.

Αυτό διαπιστώθηκε τουλάχιστον σε μια πρόσφατη έρευνα, που διεξήγαγε το Yahoo Labs και δημοσιεύτηκε με τον τίτλο «Why We Filter Our Photos and How It Impacts Engagement».

Η ερευνητική ομάδα μελέτησε 7,6 εκατ. φωτογραφίες στο Flickr και διαπίστωσε μια συντριπτική προτίμηση στα φίλτρα, βάση των αριθμών των σχολίων που είχαν λάβει.

Όλες οι φωτογραφίες που εξετάστηκαν είχαν ανέβει στο Flickr από κινητό τηλέφωνο, ενώ 4,1 εκατ. από αυτές μέσω της εφαρμογής του Instagram.

Σύμφωνα με την έρευνα, «Βρήκαμε ότι υπάρχουν δύο ομάδες χρηστών: οι σοβαροί και οι τυχαίοι φωτογράφοι. Οι ‘σοβαροί’ χρησιμοποιούν τα φίλτρα ως εργαλεία διόρθωσης και προτιμούν πιο ήπια εφέ. Οι ‘τυχαίοι’, αντίθετα, χρησιμοποιούν τα φίλτρα για να μεταμορφώσουν τις φωτογραφίες τους, προσθέτοντας πιο έντονα εφέ».


Σχετικα

Ξόδεψε 30.000 λίρες στα δικαστήρια, για να γλυτώσει πρόστιμο αξίας 100 λιρών

Καθηγήτρια απολύθηκε λόγω ενός αμφιλεγόμενου νόμου

6 φορές που ο Πρίγκιπας Harry, δεν ήταν και τόσο πρίγκιπας

Το νέο trend του χειμώνα είναι ό,τι πιο άσχημο έχουμε δει τελευταία

Σε άλλα νέα το Υπ. Οικονομικών ψάχνει να αγοράσει κτίρια για να στεγάσει άλλα υπουργεία και υπηρεσίες

Στην Αμερική, πριν μερικές ημέρες, γεννήθηκε ένα «ιστορικό» μωρό