Τα νέα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge [από τη Cytamobile-Vodafone]

Η Cyta, σε συνεργασία με τη Samsung, πρωτοπόρο εταιρεία παγκοσμίως σε προϊόντα τεχνολογίας, μέσα από τα προγράμματα RED, προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Samsung Galaxy S6,  από €0 αρχικά και το Samsung Galaxy S6 EDGE από €149 αρχικά, μαζί με 12 μήνες δωρεάν ασφάλιση.

 


Article featured image
Article featured image

Με αυθεντικά υλικά μετάλλου και γυαλιού, τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge συνδυάζουν χρηστικό σχεδιασμό και πανίσχυρες λειτουργίες, όπως βελτιωμένη εκκίνηση κάμερας, καθαρότερες φωτογραφίες με υψηλότερη ανάλυση, γρήγορη φόρτιση, ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, γρήγορη εκκίνηση λειτουργικού εφαρμογών, τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος κ.ά.

Παράλληλα, το Galaxy S6 Edge προσφέρει σταθερό κράτημα και εντυπωσιακή εμπειρία θέασης,  διαθέτοντας την πρώτη στον κόσμο κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους και προϋποθέσεις που αφορούν τη δωρεάν ασφάλιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα ή να απευθύνονται στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Cyta 132, καθώς και στα καταστήματα του Δικτύου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ