Το Fasouri «κατακλύζεται» με δωρεάν είσοδο για όλα τα παιδιά

Αυτό το τριήμερο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό και καταλήγουν στο Fasouri Watermania Waterpark!

 


Article featured image
Article featured image

Δευτέρα 1 η Ιούνιου, όλα τα παιδιά μέχρι 11 ετών απολαμβάνουν βουτιές εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, ενώ το Σάββατο 30 Μάιου η τιμή εισόδου είναι μειωμένη τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους, όπως κάθε Τετάρτη και Σάββατο (10€ για παιδιά μέχρι 11 ετών και 16€ για άτομα άνω των 11 ετών).

Το Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό είναι φέτος πιο χαρούμενο από ποτέ και σχεδόν κάθε εβδομάδα γιορτάζει με νέες προσφορές και πακέτα στο πλαίσιο της εκστρατείας «16χρόνια μαζί, Ευχαριστούμε και Ανταποδίδουμε».

Το Fasouri Watermania Waterpark θα συνεχίσει να μοιράζει δώρα και πολλές εκπλήξεις ευχαριστώντας το κοινό της Κύπρου για την προτίμηση και την υποστήριξη.


«Άλλη Φάση στο Φασούρι»


Το υδροπάρκο της Λεμεσού έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα περίπου 2 εκατομμύρια επισκέπτες και βραβεύτηκε ως το 6ο καλύτερο υδροπάρκο στην Ευρώπη από την μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο.

Στο Fasouri μπορείς να χαλαρώσεις στο μεγαλύτερο Lazy River (τεμπέλη ποταμό) και να διασκεδάσεις κολυμπώντας στη μεγαλύτερη πισίνα κυμάτων στο νησί.

Σε μία καταπράσινη έκταση πέραν των 100 000 τ.μ. το πάρκο της Λεμεσού διαθέτει 30 παιχνίδια & νεροτσουλήθρες για όλες τις ηλικίες, 7 καφεστιατόρια που διαχειρίζεται η πολυβραβευμένη εταιρεία Carob Mill Restaurants Ltd , 2 000 κρεβατάκια και ομπρέλες που διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ για την καλύτερη παραμονή των επισκεπτών στο χώρο, 750 χώροι στάθμευσης χωρίς καμία χρέωση και τέλος ΔΩΡΕΑΝ σαμπρέλες, χαλάκια και σωσίβια για την μέγιστη ασφάλεια των λουόμενων.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ