Τα σημεία του γυναικείου σώματος που εστιάζουν οι άνδρες [όταν ψάχνουν σύζυγο]

Μια θεωρία λέει πως ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάνε οι άνδρες σε μια γυναίκα είναι το μέγεθος του στήθους τους και αν έχει ωραία πόδια.

 


Εν μέρει αυτό ισχύει, όχι όμως όταν αναζητούν τη γυναίκα με την οποία θα κάνουν οικογένεια.

Σύμφωνα με έρευνα του εξελικτικού βιολόγου David Bainbridge, οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται τόσο για την εξωτερική εμφάνιση όταν επιλέγουν τη σύζυγό τους, καθώς επιθυμούν μια υπεύθυνη γυναίκα.

Ο καθηγητής του Cambridge ανέφερε επίσης πως υπάρχει ενδιαφέρον για το εάν η γυναίκα έχει ανατραφεί από ευφυείς γονείς και αν είχε την κατάλληλη φροντίδα κατά την παιδική ηλικία.

«Το κύριο πράγμα που οι άνδρες ψάχνουν είναι η νοημοσύνη. Έρευνες έχουν δείξει ξανά και ξανά ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που ψάχνει ένας άνδρας. Αυτό δείχνει ότι η γυναίκα θα είναι σε θέση να φροντίσει τα παιδιά του», αναφέρει ο καθηγητής.

Επιπλέον, οι άνδρες δείχνουν πως εξίσου σημαντικά είναι τα συμμετρικά χαρακτηριστικά, διότι υποδηλώνουν πως η πιθανή σύντροφος είναι νέα, υγιής και έχει σταθερά γονίδια. «Το μέγεθος του μαστού δεν έχει σημασία. Τα μεγάλα στήθη είναι πιο πιθανό να είναι ασύμμετρα και οι άνδρες προσελκύονται περισσότερο από συμμετρία». Συνεπώς, οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται για το μέγεθος του στήθους της γυναίκας, επειδή είναι σπάνια συμμετρικά.

Όσον αφορά τα πόδια, αυτό που ενδιαφέρει τους άνδρες είναι να είναι ίσια. Και αυτό γιατί ανομοιόμορφα πόδια δείχνουν αναπτυξιακές ασθένειες όπως ραχίτιδα. 


[Πηγη]

Σχετικα

«Πάρε το ποδήλατο» μας παροτρύνει ο Δήμαρχος Λεμεσού με μία άκρως παραστατική φωτογραφία

Ο Sin Boy είναι πρώτος στα (κυπριακά) trend του Pornhub

Αν είσαι νέος και χωρίς πολλά λεφτά, αυτές είναι οι πόλεις που πρέπει να μετακομίσεις

«Win - Win Situation» στην αυλή του Πολιτιστικού

Το μπέρδεμα που δημιούργησε η ανακοίνωση για το «Σχέσιο Εγκατάστασης Νεαρών Ζευγαριών στα Κατεχόμενα»

Πότε αναμένεται το πόρισμα για τις παραλείψεις στην υπόθεση Μεταξά