Τα κρεβατάκια στις παραλίες της Λάρνακας πάνε online

Online θα πληρώνουμε τα κρεβατάκια μας φέτος το καλοκαίρι στις παραλίες της Λάρνακας.

 


Σύμφωνα με δημοσίευμα του In Business, ο Δήμος Λάρνακας πρωτοπορεί και παίρνει υπό τη δικαιοδοσία του τα κρεβατάκια σε όλες τις παραλίες της πόλης, με μόνη εξαίρεση τη Castella Beach, που έχει περάσει σε χέρια ιδιώτη επιχειρηματία.

Έχουν γίνει παραγγελίες για νέα κρεβατάκια, τα οποία θα αφιχθούν περίπου τέλος του Ιούνη και οι τιμές θα είναι στα €2.50 το κάθε κρεβατάκι και η κάθε ομπρέλα.

Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπαίνουν στην ιστοσελίδα του Δήμου και να πληρώνουν τα κρεβατάκια τους διαδικτυακά.

Από την εκμετάλλευση των παραλιών, ο Δήμος Λάρνακας αναμένεται ότι θα εισπράττει περίπου €800.000 με €1 εκ. ετησίως, όχι όμως τον πρώτο χρόνο, ο οποίος αναμένεται να είναι δοκιμαστικός.

Το κόστος για την αντικατάσταση όλων των κρεβατιών και ομπρελών στις παραλίες θα είναι μεγάλο.

Ταυτόχρονα, χρειάζεται σχετική εκπαίδευση του προσωπικού ενώ αναμένεται ότι θα προσληφθούν περίπου 15- 20 άνεργοι, οι οποίοι θα είναι έκτακτοι για το καλοκαίρι και όχι υπάλληλοι του Δήμου.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία τη δημιουργία συστήματος για ηλεκτρονική καταχώρηση των κρατήσεων από την ιστοσελίδα του Δήμου.

 Με αυτό τον τρόπο οι λουόμενοι θα μπορούν να ελέγξουν την διαθεσιμότητα κρεβατιών σε κάθε παραλία του δήμου και να επιλέξουν που θα πάνε πληρώνοντας online. 


Πηγή: In Business

Σχετικα

Χαρμόσυνα νέα από τον Δήμο Λευκωσίας για τη Λεωφόρο Κένεντι

Το αστρονομικό ποσό εσόδων της Airbnb μόνο για το 2ο τρίμηνο του 19’

Μικρομηκάδες εν δράσει, για 9η χρονιά φέτος

Παρουσίαση προγραμμάτων Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ: Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε φέτος

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton;

Φλερτ στα χρόνια των Social Media