Τα κρεβατάκια στις παραλίες της Λάρνακας πάνε online

Online θα πληρώνουμε τα κρεβατάκια μας φέτος το καλοκαίρι στις παραλίες της Λάρνακας.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με δημοσίευμα του In Business, ο Δήμος Λάρνακας πρωτοπορεί και παίρνει υπό τη δικαιοδοσία του τα κρεβατάκια σε όλες τις παραλίες της πόλης, με μόνη εξαίρεση τη Castella Beach, που έχει περάσει σε χέρια ιδιώτη επιχειρηματία.

Έχουν γίνει παραγγελίες για νέα κρεβατάκια, τα οποία θα αφιχθούν περίπου τέλος του Ιούνη και οι τιμές θα είναι στα €2.50 το κάθε κρεβατάκι και η κάθε ομπρέλα.

Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπαίνουν στην ιστοσελίδα του Δήμου και να πληρώνουν τα κρεβατάκια τους διαδικτυακά.

Από την εκμετάλλευση των παραλιών, ο Δήμος Λάρνακας αναμένεται ότι θα εισπράττει περίπου €800.000 με €1 εκ. ετησίως, όχι όμως τον πρώτο χρόνο, ο οποίος αναμένεται να είναι δοκιμαστικός.

Το κόστος για την αντικατάσταση όλων των κρεβατιών και ομπρελών στις παραλίες θα είναι μεγάλο.

Ταυτόχρονα, χρειάζεται σχετική εκπαίδευση του προσωπικού ενώ αναμένεται ότι θα προσληφθούν περίπου 15- 20 άνεργοι, οι οποίοι θα είναι έκτακτοι για το καλοκαίρι και όχι υπάλληλοι του Δήμου.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία τη δημιουργία συστήματος για ηλεκτρονική καταχώρηση των κρατήσεων από την ιστοσελίδα του Δήμου.

 Με αυτό τον τρόπο οι λουόμενοι θα μπορούν να ελέγξουν την διαθεσιμότητα κρεβατιών σε κάθε παραλία του δήμου και να επιλέξουν που θα πάνε πληρώνοντας online. 


Πηγή: In Business

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ