Winter is coming... στον Χώρο Δίπλα στα Καλά Καθούμενα

Στο πλαίσιο του project «Gangs of CY», όπου μουσικοί της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου βγαίνουν από το θέατρο με σκοπό να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε γνωστές καφετέριες της Λευκωσίας (και σε απρόοπτο χρόνο), έρχεται να προστεθεί και το «Storytellers».

 


Article featured image
Article featured image

Στην ουσία, μέσω του «Storytellers», τα σχήματα του «Gangs of CY» θα εμφανίζονται στον Χώρο Δίπλα στα Καλά Καθούμενα, παίζοντας τη μουσική τους και… περιγράφοντας την ιστορία τους.

Έτσι, ο καθένας θα μπορεί να τους δει ζωντανά έστω και αν δεν έτυχε να τους συναντήσει στις αναπάντεχες εμφανίσεις στα cafes της πρωτεύουσας και θα μπορεί να μιλήσει μαζί τους, καθώς μεταξύ των κομματιών που θα παίζουν, θα λένε την ιστορία τους και θα απαντούν σε ερωτήσεις του κόσμου.

Αρχή στο «Gangs of CY: Storytellers» κάνουν οι The Dark Road Ensemble, την Παρασκευή 8 Μαΐου, στις 20.30, στον Χώρο Δίπλα στα Καλά Καθούμενα.

Σημειώνουμε δε, πως σε κανένα από τα projects των Gangs of CY δεν υπάρχει εισιτήριο εισόδου -η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Αντώνης (βιολί) και ο Πέτρος (βιολοντσέλλο) θα μας μεταφέρουν στον κόσμο του κινηματογράφου, τόσο με γνωστά θέματα κινηματογράφου στα οποία βασίζουν κάποια κομμάτια τους, όσο και με τις δικές τους ατμοσφαιρικές, κινηματογραφικές συνθέσεις.


Η ερχόμενη θα Παρασκευή θα είναι πολύ ξεχωριστή για όλους και ειδικά για όσους λατρεύουν τον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών» και το «Game of Thrones»!


Και παρόλο που μπαίνει σιγά-σιγά το καλοκαίρι, στον Χώρο Δίπλα στα Καλά Καθούμενα θα υπάρχει μια αίσθηση… χειμώνα.

«Winter is coming» λοιπόν!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ