Η απάντηση του Κωστόπουλου στο καυστικότατο άρθρο του politico.eu

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, δίνει σήμερα την απάντηση του μέσω του Toratora.gr, στο καυστικότατο άρθρο του politico.eu και του «δημοσιογράφου» Ντέμιαν Μακ Κον Ούλαντ.

 


Article featured image
Article featured image

Ο δημοσιογράφος, Ντέμιαν Μακ Κον Ούλαντ, σε δημοσίευμα του, ανέφερε τους 12 ανθρώπους που ευθύνονται για την κρίση της Ελλάδας και είχε συμπεριλάβει μαζί με δικτάτορες και απατεώνες τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ένα μόλις 24ώρο μετά, ο κ. Κωστόπουλος αποκαλύπτει ότι έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη και έχει αποστείλει αγωγή τόσο στον ιστότοπο όσο και στον συντάκτη.

«Έχω μάθει στην ζωή μου όταν δέχομαι επιθέσεις και λάσπη να απαντάω μόνος μου με το χέρι μου. Γραπτώς εννοώ. Στην περίπτωση όμως αυτής της αψυχολόγητης και αλήτικης επίθεσης που δέχτηκα από το κείμενο του κυρίου Ντέιμιαν Μακ Κον Ούλαντ στο Politico Eu, αποφάσισα να απαντήσω μέσω της δικαιοσύνης. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες από τον συνήγορο μου, κύριο Θέμη Σοφό. Όχι ότι δεν θα απαντήσω και γραπτά και μάλιστα αύριο, απλά βαρέθηκα να γίνομαι ο σάκος του μποξ, ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου, άσχετου και αλήτη. Το σύνολο του κειμένου είναι απαράδεκτο, αλλά ο δικός μου συσχετισμός με πολιτικούς δικτάτορες και απατεώνες, ξεπερνάει τα εσκαμμένα. Αύριο θα απαντήσω και γραπτώς για την υπέροχη αυτή συγγραφική φυσιογνωμία. Απλά επισημαίνω στο συγκεκριμένο άνθρωπο ότι η στοχοποίηση ανθρώπων και μάλιστα με ψεύδη - ποτέ δεν έχω γράψει τέτοια κείμενα όπως αυτά που αναφέρει - είναι εγκληματική πράξη».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ