Της φυλακής τα σίδερα είναι και για γαμπρούς

Τον κατάδικο Ανδρέα Ονουφρίου μάλλον θα τον θυμάστε από τη γκανγκστερική καταδίωξη που είχε εξαπολύσει η κυπριακή αστυνομία εναντίον του πέρσι τον Απρίλη. Ένα σίριαλ που περιελάμβανε από μαύρες κουκούλες και σπαστά τυφέκια μέχρι ξανθές περούκες και πυροβολισμούς στον αέρα.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Ανδρέας τώρα ξανάρχεται στην επικαιρότητα, για πιο ευχάριστο λόγο όμως, αυτήν τη φορά.

Ο Δήμαρχος Ιδαλίου Λεόντιος Καλλένος πάντρεψε σήμερα στις Κεντρικές Φυλακές τον Ονουφρίου μαζί με τη Βιετναμέζα φιλενάδα του.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος, μιας και ο Ονουφρίου είναι κατάδικος για σοβαρή υπόθεση και δεν δικαιούται άδεια (νωπές είναι εξάλλου οι μνήμες της αστυνομίας από την περσινή καταδίωξη).

Στην τελετή παρευρέθηκε η διεύθυνση των Φυλακών, μέλη του προσωπικού, κατάδικοι και στενοί συγγενείς του Ονουφρίου.

Κουμπάροι μπήκαν δύο φίλοι του Ονουφρίου πολίτες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Βρέθηκε τετράδιο μαθημάτων του Μότσαρτ με άγνωστη μουσική

Article featured image

Ο κιθαρίστας των Smiths βγάζει σε δημοπρασία 95 κιθάρες από τη συλλογή του

Article featured image

Έδωσαν στα παιδία τους ονόματα από Pokémon