Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ των AIKA

Η ζεστή φωνή των AIKA, οι στίχοι τους που αγγίζουν την ψυχή και ο μοναδικός τους ήχος αποτελούν το νέο πρότυπο μουσικής - YAHOO Music!

 


Οι AIKA είναι ένα μουσικό ντουέτο που έχει τη βάση του στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και αποτελείται από την Aika και το Νικόλα Φαρμακαλίδη.

Η Aika είναι περισσότερο γνωστή για τον δίσκο ντεμπούτο της «Ai-Wo» (EMI Records), που μπήκε στα TOP 10 των charts και έγινε διεθνής ραδιοφωνική επιτυχία, καθώς επίσης και για την κλασική της δεξιοτεχνία στο σαξόφωνο και τα άψογα φωνητικά της.

Ο Νικόλας Φαρμακαλίδης, είναι παραγωγός/συνθέτης και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Marty Friedman ( Megadeth ), ο βραβευμένος με Grammy Eric Johnson, ο ράπερ Mondo Marcio, η Wendy Starland και πολλοί άλλοι.

Περιμένοντας το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ «NO MO GAMES», οι AIKA κυκλοφορούν τώρα το βασικό single «No Mo Games» του άλμπουμ.

Στο τραγούδι αυτό, εμφανίζεται η Aika στη φωνή και το σαξόφωνο, ο Νικόλας Φαρμακαλίδης στα πλήκτρα, ο Hiroyuki Noritake (από το πλατινένιο μουσικό συγκρότημα T-Square), ο Jiro Okada στο μπάσο (Prism) και ο θρυλικός, ιάπωνας κιθαρίστας Masayoshi Furukawa.

Η παραγωγή έγινε από το Νικόλα Φαρμακαλίδη για τη NeilaProductions. Αυτό το single είναι σίγουρο πως θα κατακτήσει το κοινό και θα δημιουργήσει σάλο στη μουσική σκηνή. Ο συνδυασμός του Indie Pop, του Big Band, της κιθάρας φλαμένκο, των groovy ρυθμών και της γεμάτης χρώμα φωνής της Aika κάνουν αυτό το τραγούδι τόσο εντυπωσιακό όσο και κάθε άλλη κυκλοφορία των AIKA από το «AI-WO» (EMI Music Japan) το 2006 και μετά.

Με αυτή την προσφορά τους στη μουσική σκηνή και το νέο πλήρες άλμπουμ «NO MO GAMES» που θα ακολουθήσει, οι AIKA πραγματοποιούν την έξοδό τους από την ασφάλεια της ιαπωνικής Pop/Jazz μουσικής και χαράζουν ένα περιπετειώδες μονοπάτι στη σύγχρονη στιχουργική, μελωδία και τραγούδι του δυτικού κόσμου.

Το πρώτο αυτό single ενθαρρύνει τον ακροατή να ψάξει πιο βαθιά ποιοι είναι οι AIKA και ποιο είναι το όραμά τους για τη μουσική του σήμερα.

Απ’ όταν μεταφέρθηκαν στο Λος Άντζελες, πριν από μερικά χρόνια, οι AIKA επικεντρώνονται στη διεύρυνση του μουσικού τους ορίζοντα παραμένοντας συντονισμένοι με τα σύγχρονα ηχοτοπία και συνυφαίνοντας τα με το δικό τους ιδιαίτερο ήχο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ