Πλησιάζει το Grexit προειδοποιεί ο Ολάντ

Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας για την Ελλάδα και την ευρωζώνη, πιστεύει ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

 


Article featured image
Article featured image

Την προειδοποίηση ότι λίγος είναι ο χρόνος που απομένει προκειμένου να αποφευχθεί μια έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη απηύθυνε από το Αλγέρι ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και ζήτησε από την Αθήνα να παρουσιάσει νέες προτάσεις για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Ο κ. Ολάντ είπε ότι «η μπάλα βρίσκεται στην πλευρά της Ελλάδας» και τόνισε ότι δεν αποτελεί γαλλική θέση να επιβληθούν στην Ελλάδα νέες περικοπές στις χαμηλές συντάξεις.

Πρόσθεσε πάντως ότι η Αθήνα πρέπει να προτείνει εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης. «Πρέπει να εργαστούμε. Έχει μείνει λίγος χρόνος. Όλα πρέπει να γίνουν προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη», κατέληξε ο Ολάντ.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σε πόλεις από όλο τον κόσμο, άντρες βιντεοσκοπούν γυναίκες τη νύχτα στον δρόμο χωρίς τη συναίνεσή τους

Article featured image

Αν θέλεις να γιορτάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλιώς, σού έχουμε μια πρόταση που ξεχωρίζει

Article featured image

Τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν κάνει άνθρωποι όταν ήταν απένταροι