Το πρώτο ρομπότ «σκλάβος» του σεξ [βίντεο]

Στα τελευταία στάδια της ολοκλήρωσης του πρώτου ρομπότ που καλύπτει όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των ιδιοκτητών του, βρίσκεται ο πρωτοπόρος του κλάδου Matt McMullen.

 


Article featured image
Article featured image

Ο McMullen φτιάχνει χειροποίητες κούκλες του σεξ από το 1996 και έχει πουλήσει περισσότερες από 5.000 φυσικού μεγέθους, σε τιμές που ξεκινούν από 5.000 και φτάνουν τα 10.000 δολάρια η καθεμιά.

Οι πελάτες του ζητούσαν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως χρώμα μαλλιών, ματιών, χρώμα δέρματος, μέγεθος στήθους, οπισθίων, μέχρι και συγκεκριμένα δάχτυλα ποδιών.

Ωστόσο φιλοδοξία του αποτελεί να κυκλοφορήσει το πρώτο ρομπότ του σεξ στην ιστορία, με τεχνητή νοημοσύνη. Ωστόσο τα προβλήματα είναι πολλά και κάποια από αυτά είναι και φιλοσοφικής και ηθικής φύσεως.

Το σχέδιό της κούκλας θα εφαρμοστεί σταδιακά. Αρχικά ένα κεφάλι που θα μπορεί να ανοίγει το στόμα του και να κουνά τη γλώσσα του θα προσαρτηθεί σε σώμα πλαστικής χειροποίητης κούκλας.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα ακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και το τελικό προϊόν θα κοστίζει από 30.000 έως 60.000 δολάρια.

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ