Κάτι αλλάζει στο Twitter

Το Twitter, αναβαθμίζεται και πλέον θα υποστηρίζει αυτόματη αναπαραγωγή multimedia αρχείων, όπως (native) videos, Vines και gifs κατά το σκρολάρισμα του Timeline.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως ακριβώς και στο Facebook, έτσι και στο Twitter η αυτόματη αναπαραγωγή θα πραγματοποιείται χωρίς ήχο, με τον χρήστη να επιλέγει αν θα τον ενεργοποιήσει με ένα tap.

Για την αποφυγή επιπλέον χρεώσεων δεδομένων, το Twitter δίνει τη δυνατότητα απενεργοποίησης της λειτουργίας αυτόματης αναπαραγωγής.

Στο Twitter iPhone app, η απενεργοποίηση της νέας λειτουργίας autoplay πραγματοποιείται μέσα από το Προφίλ, επιλέγοντας το εικονίδιο του «γραναζιού» και στη συνέχεια μεταβαίνοντας στις γενικές ρυθμίσεις.

Στο twitter.com, η απενεργοποίηση της νέας λειτουργίας auto-play πραγματοποιείται μέσα από το Προφίλ, επιλέγοντας τις γενικές ρυθμίσεις > Video tweets > Autoplay.

Η λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής πολυμέσων ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμη από χθες, για την εφαρμογή του twitter για το iPhone/iPad αλλά και την website έκδοση του κοινωνικού δικτύου ενώ η εφαρμογή για Android συσκευές θα υποστηριχθεί στη συνέχεια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ