Καλοκαιρινό καμπ τένις με Χατζηγεωργίου και Καλλία

Με την υπογραφή των καταξιωμένων προπονητών Γιάννου Χατζηγεωργίου και Φώτου Καλλία, θα διεξαχθεί μεταξύ 29 Ιουνίου και 24 Ιουλίου στο χώρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Ελαιών στην Έγκωμη το July Training Camp.

 


Article featured image
Article featured image

Το καλοκαιρινό καμπ, που προορίζεται για παιδιά οκτώ ετών και άνω, διοργανώνεται από τη Masters Tennis Academy και την Ακαδημία Ελαιών.

Το καμπ θα είναι υψηλού επιπέδου, λόγω της επίβλεψης δύο κορυφαίων προπονητών τένις στην Κύπρο.

Ο Γιάννος Χατζηγεωργίου υπήρξε ομοσπονδιακός προπονητής και κόουτς του Μάρκου Παγδατή, ενώ ο πρώην παίκτης της ATP, Φώτος Καλλίας, είναι ο νυν captain της Εθνικής Ντέιβις Καπ και αρχιπροπονητής της Ακαδημίας Elite, η οποία στεγάζεται σε Λάρνακα και Ελαιών. Και οι δύο προπονητές τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει κάποια από τα μεγαλύτερα ταλέντα, αγόρια και κορίτσια, του κυπριακού τένις.

«Η Ελαιών και η Masters Tennis Academy έχουν ενώσει δυνάμεις, για να προσφέρουν στα παιδιά που ασχολούνται με το τένις ένα υψηλού επιπέδου καλοκαιρινό καμπ. Είναι ίσως η πιο αξιόλογη σχετική προσπάθεια που έγινε ποτέ στην Κύπρο, αφού στη δύναμη μας θα έχουμε τους Γιάννο Χατζηγεωργίου και Φώτο Καλλία, δύο εξαιρετικούς προπονητές, μαζί με την προπονητική τους ομάδα», λέει ο πρόεδρος του Ο.Α. Ελαιών, κ. Φοίβος Ζαχαριάδης.

 



 

Διπλές προπονήσεις

Το July Training Camp θα διαρκέσει για τέσσερις εβδομάδες, αρχής γενομένης από τις 29 Ιουνίου και προορίζεται για νεαρούς τενίστες οκτώ ετών και άνω. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 9 μέχρι τις 11 το πρωί και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8. Το πρόγραμμα του καμπ περιλαμβάνει εκμάθηση τεχνικής και τακτικής, φυσική κατάσταση, φιλικοί αγώνες και βιντεοανάλυση.

Η τιμή ανά εβδομάδα είναι 150 ευρώ, όμως για όσα παιδιά επιλέξουν να δώσουν το παρών τους πέραν από μια εβδομάδα, θα προσφέρονται ειδικές τιμές. Για τα παιδιά οκτώ ετών το κόστος είναι 80 ευρώ την εβδομάδα και οι προπονήσεις θα είναι πρωινές.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 99-639699, 99-631669, 22-105929 και 22-679923 καθώς και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις info@tennismasteracademy.com.cy και phivos.zachariades@cytanet.com.cy.




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ