Νέα σειρά smartphones Grace Χ [από την Prestigio]

Νέα μοντέλα στη σειρά κινητών τηλεφώνων Grace, πρόσθεσε η κυπριακή εταιρεία τεχνολογίας Prestigio.

 


Article featured image
Article featured image

Η σειρά Grace Χ, περιλαμβάνει μερικά από τα πιο λεπτά smartphones στον κόσμο και διαθέτει όλες τις νέες τεχνολογίες.

Τα νέα μοντέλα της σειράς Grace είναι: X3, X5 και X7.

Τα νέα smartphones διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Android, ανθεκτική «Gorilla glass» οθόνη, οκταπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα υψηλής ανάλυσης, δύο θέσεις για κάρτες SIM και λεπτό σχεδιασμό που τους επιτρέπει να χωράνε σχεδόν παντού.

Τα νέα, έξυπνα κινητά τηλέφωνα διατίθενται στα καταστήματα της Prestigio Plaza σε Λεμεσό και Λευκωσία, διαδικτυακά στο prestigioplaza.com και στα δίκτυα συνεργαζόμενων μεταπωλητών της Prestigio σε όλη την Κύπρο.



Όπως είπε στο InBusinessNews, ο CEO της ASBIS Κύπρου, Λεύκιος Θεοδοσίου: «Η εταιρεία επενδύει περισσότερο στην ανάπτυξη smartphones και tablets με λειτουργικό σύστημα Windows καθώς και στη νέα κατηγορία προϊόντων ¨wearables¨ που περιλαμβάνει smart watches και pedometers καθώς και στην κατηγορία ¨smart home¨ με έξυπνες τεχνολογικές προτάσεις για το σπίτι».



Η Prestigio διαθέτει την γκάμα των προϊόντων της σε 29 χώρες συμπεριλαμβανομένων Ρωσίας, Ουκρανίας, Λατινικής Αμερικής, Ελλάδας και βεβαίως της Κύπρου. Μάλιστα, από την εταιρεία τονίζεται ότι σημαντικότερη αγορά για τις εργασίες της είναι η ρωσική.



Η Prestigio ανήκει στην ASBIS Κύπρου, από τους μεγαλύτερους διανομείς προϊόντων πληροφορικής και επικοινωνίας, η οποία διαθέτει 29 γραφεία ανά το παγκόσμιο και εργοδοτεί στο σύνολο 1.700 άτομα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ