Πάφος: Άντρας κυνηγούσε να σκοτώσει την πεθερά του

Ένας 37χρονος στην Πάφο, κυνηγούσε και απειλούσε με κυνηγετικό όπλο να σκοτώσει την πεθερά του, έχοντας συνεπιβάτη τη σύζυγο του.

 


Σύμφωνα με την αστυνομία, ξενοδοχειακή υπάλληλος από την Αναρίτα 55 ετών, κατήγγειλε ότι ενώ οδηγούσε χθες το όχημα της επί της λεωφόρου Αθηνών στην Πάφο, σε μια στιγμή αντιλήφθηκε όχημα να την ακολουθεί στο οποίο επέβαιναν ο γαμπρός της και η κόρη της.

Όπως είπε η παραπονούμενη, τα δύο συγγενικά της πρόσωπα την εξύβρισαν και έκαναν άσεμνες χειρονομίες εις βάρος της.

Κατήγγειλε ακόμη, ότι σε κάποιο σημείο παρά τον κυκλικό κόμβο των Κονιών, είδε από το καθρεφτάκι του οχήματος της το γαμπρό της να κρατάει όπλο στο χέρι και να τη σημαδεύει.

Σε κάποια στιγμή εισήλθε στο αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου με το όχημά της και όπως κατήγγειλε τόσο ο γαμπρός της όσο και η κόρη της απομακρύνθηκαν με το όχημα τους ενώ η ίδια μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπου κατήγγειλε την υπόθεση.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 37χρονου. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα τα οποία και παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 37χρονος, αφορούν διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, κατοχή κυνηγετικού όπλου με σκοπό την απειλή και βία στην οικογένεια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ