Πότε παίζουν ξανά οι Gangs of Cy;

Τους είδαμε, τους ακούσαμε, τους απολαύσαμε… Μας ξάφνιασαν, μας εντυπωσίασαν, μας ταξίδεψαν… Και τώρα;

 


Article featured image
Article featured image

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι που χάθηκαν οι «Gangs of Cy». Πάει σχεδόν ένα μήνας από κείνο το μαγικό live gig των The Dark Road Ensemble, όπου το βιολί του Αντώνη Παρτζίλη και το βιολοντσέλλο του Πέτρου Γκοσποντίνοφ, μας μετέφεραν στον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου, τόσο με γνωστά θέματα στα οποία βασίζουν κάποια κομμάτια τους, όσο και με τις δικές τους ατμοσφαιρικές, κινηματογραφικές συνθέσεις.

Του συγκεκριμένου live, μάλιστα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο (στο πλαίσιο του project «Storytellers») και το οποίο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ζωντανά στη CITY μέσω live streaming, στις 8 Μαΐου, είχαν προηγηθεί δύο αναπάντεχες εμφανίσεις σε γνωστά cafes της Λευκωσίας.

Τον χορό άνοιξαν, όπως θυμόμαστε, οι Amiche String Quartet παίζοντας κλασσικά κομμάτια από Beethoven στο Καφενείο ο Πλάτανος, μια όμορφη Κυριακή απόγευμα, ενώ ακολούθησαν οι Papageorgio String Quartet οι οποίοι έπαιξαν classic rock -απίστευτα ωραίο το αίσθημα να ακούς «Show must go on», «The eye of the tiger», «Hotel California», αλλά και Scorpions από ένα κουαρτέτο αποτελούμενο από δύο βιολιά, μια βιόλα και ένα βιολοντσέλο!

 




Gangs of CY

Winter is coming... την ερχόμενη Παρασκευή, στον Χώρο Δίπλα στα Καλά Καθούμενα, αφού η επόμενη εμφάνιση είναι «λιγάκι» προγραμματισμένη. Μάθε περισσότερα εδώ: http://bit.ly/1EgtRF3


Posted by City Free Press on Wednesday, 6 May 2015


 

Και τώρα;

Τώρα έχε μάτια και αυτιά ανοικτά, αφού κάτι ψήνεται πάλι. Μια ακόμα αναπάντεχη εμφάνιση στην πρωτεύουσα από ένα εκ των σχημάτων της «συμμορίας».

Γνωρίζουμε κάποια πράγματα αλλά δυστυχώς έχουμε δώσω όρκο σιωπής. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως η ατμόσφαιρα θα είναι άκρως μαγική, τόσο χάρη στο μαγαζί, όσο και χάρη στο ρεπερτόριο.

 

Πάρε μια γεύση από την όλη φάση ακούγοντας εδώ το θέμα των Lannister της σειράς «Game of Thrones», σε μια εκτέλεση των The Dark Road Ensemble, από τη συναυλία της 8ης Μαΐου στον Χώρο Δίπλα στα Καλά Καθούμενα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ