Λέει «όχι» η Ελλάδα στη Ryanair

Η ελληνική κυβέρνηση, απάντησε αρνητικά στην προσφορά της Ryanair να προσφέρει για τις επόμενες δύο εβδομάδες εισιτήρια για προορισμούς εντός Ελλάδας με μηδενικό κόστος, με αντάλλαγμα να απαλλαγεί από χρεώσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της ΥΠΑ.

 


Article featured image
Article featured image

Η Ryanair, είχε προτείνει μηδενικό ναύλο με όρο την απαλλαγή της από τις συγκεκριμένες χρεώσεις, στον απόηχο των δηλώσεων του επικεφαλής της ότι «οι Έλληνες έχουν εκλέξει ένα μάτσο τρελών και πρέπει να σταματήσουν να πίνουν καφέ και να επιστρέψουν στην εργασία».

Μετά την απόρριψη του αιτήματος της Ryanair από τις ελληνικές αρχές, η εταιρεία ανακοίνωσε πως λανσάρει την καμπάνια «Keep Greece Flying» προσφέροντας τιμές για τα δρομολόγια από Αθήνα προς και από Χανιά, Ρόδο και Θεσσαλονίκη έναντι 4,99 ευρώ και μειώνοντας τις τιμές στα διεθνή δρομολόγιά της κατά 30%.

Η Ryanair ήταν από τις πρώτες ξένες αεροπορικές εταιρείες που έσπευσε να αλλάξει τον τρόπο αγοράς εισιτηρίων από Έλληνες, μπλοκάροντας τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και απαιτώντας μόνο μετρητά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ