Η σεξουαλική ζωή στην εποχή του ίντερνετ και της οθόνης

Πώς και πόσο έχει επηρεαστεί το σεξ και ο έρωτας από την πλήρη κυριαρχία του διαδικτύου στις ζωές μας;

 


Article featured image
Article featured image

Το «Technically Intimate», είναι ένα φωτογραφικό πρότζεκτ του Evan Baden που ανοίγει εξαιρετικά επίκαιρα ερωτήματα για τους νέους τρόπους ερωτικών και σεξουαλικών σχέσεων μέσω του ίντερνετ, της εικόνας και του βίντεο.

Ο Baden ξεκίνησε την έρευνα πριν από οχτώ χρόνια. Τότε δηλαδή που το sexting, το live sex και οι homemade πορνοταινίες είχαν ξεκινήσει να κατακλύζουν το ίντερνετ.

Κάθε εικόνα στο «Technically Intimate», υπάρχει ήδη online.

Υπάρχουν άπειρες τέτοιες εικόνες και τις περισσότερες φορές εν αγνοία του δημιουργού, εξηγεί.

«Οι εικόνες στο “Technically Intimate’ υπογραμμίζουν την έλλειψη της ιδιωτικής ζωής που φέρνει η τεχνολογία. Οι στάσεις στις εικόνες μου, τονίζουν την επανάληψη των σεξουαλικών εικόνων που διαποτίζουν την κοινωνία μας, ενώ τα δωμάτια που είναι τα σκηνικά είναι έτσι στημένα που έρχονται σε αντίθεση με τις σεξουαλικές πόζες, για να προκαλέσουν ανησυχία και να υπενθυμίσουν στον θεατή ότι με κάθε άλμα που κάνουμε στην τεχνολογία και την ευκολία, υπάρχει μια εξίσου βαθιά ρωγμή στην οποία μπορούμε να πέσουμε».

Evan_Baden_09Evan_Baden_01Evan_Baden_02Evan_Baden_07Evan_Baden_11Evan_Baden_10Evan_Baden_05Evan_Baden_12Evan_Baden_13Evan_Baden_14Evan_Baden_15heidiandjohnemaillaurenemailhelenemailcarissaemaillynnstephanemailsarahemailalexemailaliceandryanemail


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ