Τι κάνει ένα πέος ελκυστικό στις γυναίκες;

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις από αρχαιοτάτων χρόνων που έχουν απασχολήσει την ανθρωπότητα: Από που προήλθε το διάστημα; Υπάρχει στα αλήθεια Θεός; Τι συμβαίνει με το μαλλί του Ντόναλντ Τραμπ;

 


Article featured image
Article featured image

Ωστόσο, όπως μεταδίδει η βρετανική Independent, οι επιστήμονες έχουν απαντήσει ένα από τα πιο μεγάλα ερωτήματα: Τι είναι αυτό που κάνει ένα πέος να φαίνεται όμορφο.

Η έρευνα, για την οποία ρωτήθηκαν μόνο γυναίκες για τις προτιμήσεις τους στα ανδρικά γεννητικά όργανα, διεξήχθη από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του της Ζυρίχης.

Σύμφωνα με την μελέτη, η «γενική αισθητική εμφάνιση» είναι η πιο σημαντική πτυχή του πέους σχετικά με αυτό που εκτιμούν οι γυναίκες. Αυτό ακολουθείται από την εμφάνιση της ηβικής τρίχας, του δέρματος του πέους και την περίμετρο. Όσο για το μήκος, αυτό έρχεται στο νούμερο έξι, ανέφεραν οι επιστήμονες σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Η λιγότερο σημαντική πτυχή του φαλλού» λένε οι επιστήμονες «είναι η θέση και το σχήμα του ακουστικού πόρου, η κατακόρυφη σχισμή στο άνοιγμα της ουρήθρας», αναφέρεται επίσης στο δημοσίευμα.

Η μελέτη η οποία βασίζεται στις απαντήσεις 105 γυναικών, ηλικίας 16-45 δημοσιεύτηκε στο «The Journal of Sexual Medicine».

Οι ερευνητές εκτιμούν επίσης ότι ορισμένοι άνδρες που υποβάλλονται σε διαδικασία, πιστεύουν ότι η εμφάνιση του πέους τους είναι «ανώμαλη».

Ωστόσο, σε ότι αφορά το ερώτημα του τι κάνει το πέος τέλειο οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει κάποια ενιαία πτυχή του πέους που να είναι απαραίτητη ώστε η εμφάνιση του να θεωρείται ελκυστική.


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ