Τι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι; [6 Κύπριοι απαντούν]

Οι γυναίκες, όσο καλά κι αν περνάνε με τον σύντροφο τους, πάντα αναρωτιούνται αν αυτός αναζητά κάτι περισσότερο στο κρεβάτι.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτός, πολύ δύσκολα θα πει στην παρτενέρ του τι πραγματικά επιθυμεί, είτε επειδή θα τον παρεξηγήσει, είτε επειδή ντρέπεται.

Πιο κάτω, μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα επιθυμούν 6 συγκεκριμένοι άντρες από τη σύντροφο τους στην κρεβατοκάμαρα. 

 

«Να με κυριαρχεί, να παίρνει πρωτοβουλίες, να μην χρειάζεται να της ζητάω πράγματα. Να τα κάνει εκείνη από μόνη της. Το να τα ζητάω μικραίνει την επιθυμία μου».

Νίκος. 30 ετών

 

«Πάντα ήθελα να πάρω ένα μαντίλι και να δέσω τα χέρια της κοπέλας μου στο κρεβάτι. Αλλά πάντα έχω αναστολές να το κάνω. Μπορεί να το πάρει άσχημα».

Αντρέας, 21 ετών

 

«Απολαμβάνω τις στιγμές που η γυναίκα γίνεται δημιουργική, επιθετική και αυτοσχεδιάζει. Είναι πολύ δύσκολο, όμως, να της πώς να γίνει πιο αυθόρμητη γιατί μπορεί να θεωρήσει πως δεν μου αρέσει το σεξ που ήδη κάνουμε».

Γιάννης, 27 ετών

 

«Η κοπέλα μου θέλω να μου κάνει όσο πιο συχνά μπορεί στοματικό σεξ. Επειδή δεν ξέρω αν εκείνη θεωρήσει υπερβολικά πολλές τις φορές που εγώ το θέλω αφήνω την πρωτοβουλία πάνω της».

Παναγιώτης, 32 ετών

 

«Μου αρέσει να της λέω συγκεκριμένες λέξεις και εκείνη το ίδιο σε μένα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα αισθανθεί άσχημα. Δεν ξέρω πώς να κάνω το πρώτο βήμα για το πολύ dirty talking που μου αρέσει».

Γιώργος, 25 ετών

 

«Δεν θέλω να της ζητάω να με αγκαλιάσει μετά το σεξ! Μερικές γυναίκες θεωρούν πως οι άντρες δεν θέλουν χάδια μετά τη συνεύρεση και έτσι δεν το τολμούν... Αλλά σε κάποιους, όμως, αρέσουν».

Ορέστης, 29 ετών


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ