Κάποιοι προτιμούν τα smartphones από το σεξ

Μια παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει 8 απίστευτα facts για τη σχέση του ανθρώπου με τα smartphones.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με την έρευνα, οι κάτοχοι smartphone σε ολόκληρο τον κόσμο παραδέχονται πως κοιμούνται μαζί με το κινητό τους, το παίρνουν μαζί τους στην τουαλέτα και θα σκέφτονταν να σώσουν πρώτα εκείνο από τις φλόγες παρά τη γάτα τους, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Η έρευνα, διεξήχθη σε δείγμα 7.000 ανθρώπων, σε επτά χώρες και δημοσιεύτηκε από την εταιρεία Motorola.

 

*Έξι στους 10 κατόχους smartphone παραδέχονται ότι κοιμούνται με το τηλέφωνό τους ανά χείρας και το ποσοστό αυτό εκτοξεύεται στην Ινδία (74%) και την Κίνα (70%).

*Περισσότεροι από ένας στους δύο (57%) το παίρνουν μαζί τους στην τουαλέτα με την Κίνα και τη Βραζιλία να σπάνε κάθε ρεκόρ σε αυτήν την κατηγορία.

*Ένας στους δέκα το χρησιμοποιεί ακόμα και στο ντους.

*Το 54% των ερωτηθέντων παραδέχεται ότι θα έσωζε πρώτα το smartphone από τις φλόγες παρά τη γάτα τους στην περίπτωση μιας πυρκαγιάς.

*Η σχέση χρήστη - αντικειμένου είναι τόσο έντονη που το 20% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα ήταν έτοιμο να αρνηθεί το ενδεχόμενο μιας σεξουαλικής συνεύρεσης κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, παρά το τηλέφωνό του.

*Το 40% εκμυστηρεύεται στο τηλέφωνό του μυστικά που ούτε οι καλύτεροι φίλοι του γνωρίζουν.

*Μόλις το 39% των ερωτηθέντων δηλώνει «ευτυχισμένο» με το smartphone του.

*Το 79% εκνευρίζεται όταν το κινητό το διακόπτει σε κακή στιγμή.

 

Την έρευνα διενήργησε τηλεφωνικά το KRC Research σε δείγμα 7.112 κατόχων τηλεφώνων στις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Κίνα, την Ισπανία και την Ινδία.

Δημοσιεύτηκε από τη Motorola με αφορμή την παρουσίαση των δύο νέων βελτιωμένων εκδοχών του δημοφιλούς μοντέλου της Moto X, που θα πωλούνται σε τιμή χαμηλότερη κατά εκατοντάδες δολάρια σε σύγκριση με τα άλλα της μοντέλα, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ