Στην Κύπρο το νέο Toyota Auris

Η Κυπριακή αγορά υποδέχεται το νέο Toyota Auris που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έκθεση της Γενεύης.

 


Article featured image
Article featured image

Το νέο Auris, περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές στο εμπρός τμήμα του μοντέλου, νέα άκρως ενδιαφέροντα μηχανικά σύνολα, καθώς και νέα συστήματα ασφαλείας και πολυμέσων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, εμφανισιακά το νέο Auris διαθέτει ένα πιο premium χαρακτήρα, με ένα σύγχρονο και τολμηρό σχεδιασμό.

«Στο μπροστινό μέρος την παράσταση κλέβουν τα LED φωτιστικά σώματα και η πιο τονισμένη γρίλια της οποίας το χαμηλότερο μέρος, καλύπτει ολόκληρο το πλάτος του αυτοκινήτου. Ίδια είναι τα highlights και του πίσω μέρους, αφού και πάλι έχουν επιλεγεί LED πίσω φωτιστικά σώματα ενώ ο προφυλακτήρας είναι ελαφρώς πιο μυώδης», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Επίσης αναφέρεται ότι το εσωτερικό του Νέου Auris χαρακτηρίζεται από καινοτομία.

«Η οριζόντια διάταξη του ταμπλό, που διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα, προσφέρει συγκεντρωμένες όλες τις κύριες λειτουργίες στον οδηγό, επιτρέποντάς του εύκολη πρόσβαση, σε κάθε κίνηση, κάθε στιγμή. Εκπληκτικά όργανα αφής με έγχρωμη οθόνη κρυστάλλων TFT 4,2’’, μοναδική στην κατηγορία, που προβάλει και τη λειτουργία Toyota Safety Sense. Χάρη στο προηγμένο σύστημα πολυμέσων Toyota Touch 7’’, βλέπετε χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι σας, δίνετε εντολές πλοήγησης, ακούτε μουσική, ενώ ένας νέος κόσμος συνδεσιμότητας είναι στη διάθεσή σας, σαν να έχετε ένα tablet στο αυτοκίνητό σας. Υψηλή ποιότητα που αντανακλάται σε κάθε λεπτομέρεια και σας ταξιδεύει στο μέλλον».

 Το Νέο Toyota Auris, προσφέρει την πληρέστερη γκάμα κινητήρων, καθώς είναι διαθέσιμο σε υβριδικό, βενζίνης, turbo, και diesel.

Η σημαντικότερη εξέλιξη στον τομέα αυτό, είναι ο νέος, τετρακύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1.2 λίτρων που προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο Multidrive S, ή 6-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο. Η μέση κατανάλωση του κινητήρα είναι 4,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων είναι 106 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ