Νέο μενού στο The Yacht Club της Μαρίνας Λεμεσού

Ο κορυφαίος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας, ο οποίος είναι ο νέος επικεφαλής του The Yacht Club της Μαρίνας Λεμεσού παρουσίασε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου το νέο του μενού σε μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά γευσιγνωσίας, στην οποία συμμετείχε μία ομάδα εκλεκτών προσκεκλημένων.

 


Article featured image
Article featured image

Από τότε που το παραθαλάσσιο Έργο άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, το ναυτικό και ελκυστικό The Yacht Club στη Μαρίνα Λεμεσού χάρισε στους επισκέπτες του αμέτρητες βραδιές εξαίσιου φαγητού και εκλεκτών κρασιών.

Το υπερυψωμένο λευκό κτίριο με τις υψηλές καμάρες, την χαρακτηριστική γέφυρα και την πανοραμική του θέα, προσφέρουν μια γοητευτική και ιδιωτική ατμόσφαιρα, συνάμα ζεστή και φιλόξενη, τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας όσο και τη νύχτα.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάτι περισσότερο από μια γαστρονομική εμπειρία: η κάβα με τις πολυάριθμες επιλογές, ο DJ, το μπαρ με θέα τη μαρίνα και η εξωτερική lounge βεράντα συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό ανεξαρτήτως περίστασης.

Το The Yacht Club βρίσκεται επάνω στη θάλασσα, μόνο μερικά βήματα μακριά από την κεντρική Πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού και τον πολυώροφο χώρο στάθμευσης.

Έχει πρόσβαση από δύο διαφορετικές εισόδους, την κεντρική πετρόκτιστη σκάλα που οδηγεί στη βεράντα και την πλαϊνή είσοδο με ανελκυστήρα για επισκέπτες με περιορισμένη κινητικότητα.

Λειτουργεί ολόχρονα και είναι ανοικτό εφτά ημέρες την εβδομάδα από τις 10 το πρωί, μέχρις και τις 2 τα ξημερώματα.

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 25 051205.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ