Βελτίωσε τα αγγλικά που χρησιμοποιείς σε επαγγελματικό επίπεδο [μέσω του προγράμματος του CIIM]

Η νέα σειρά μαθημάτων του επιτυχημένου πρωτοποριακού προγράμματος κατάρτισης της αγγλικής γλώσσας του Cyprus International Institute of Management (CIIM), αρχίζει ξανά τον Σεπτέμβριο και παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μάθουν να χρησιμοποιούν σε επαγγελματικό επίπεδο τα Αγγλικά, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες ανέλιξης στην εργασία τους.

 


Article featured image
Article featured image

Τα Αγγλικά, αποτελούν την κυρίαρχη γλώσσα του επιχειρηματικού κόσμου και το πρόγραμμα κατάρτισης δύο επιπέδων του CIIM, έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του, οι συμμετέχοντες να μιλούν αγγλικά με αυτοπεποίθηση και να τα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά στην εργασία τους .

Η κατανόηση του προφορικού και γραπτού λόγου που χρησιμοποιείται σε επαγγελματικό επίπεδο μεγαλώνει διαρκώς το εύρος επικοινωνίας μιας επιχείρησης και συμβάλλει στην αποτελεσματική διαχείριση υφιστάμενων και εν δυνάμει πελατών.

Η νέα σειρά μαθημάτων του πρωτοποριακού προγράμματος του CIIM αρχίζει τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2015.

Τα μαθήματα διδάσκονται από ειδικούς και έμπειρους καθηγητές Αγγλικής γλώσσας, που χρησιμοποιούν δοκιμασμένες μεθόδους μάθησης και διδασκαλίας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, ώστε να μεγιστοποιείται η προσωπική φροντίδα που προσφέρεται από τον καθηγητή.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση theodora@ciim.ac.cy ή να καλούν στο 22462246.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ