Ξέχασαν το παιδί τους σε καφετέρια και το έμαθαν από το ραδιόφωνο

Ένα ζευγάρι Γάλλων, καθώς πήγαιναν χθες στη Κυανή Ακτή για διακοπές με τα παιδιά τους, ξέχασαν την τρίχρονη κόρη τους σε έναν χώρο εστίασης στο ταξίδι.

 


Article featured image
Article featured image

Οι γονείς, διένυσαν πάνω από 150 χιλιόμετρα χωρίς να καταλάβουν ότι το παιδί δεν ήταν μαζί τους και το συνειδητοποίησαν μόνο όταν άκουσαν την ανακοίνωση από το ραδιόφωνο.

Το παιδί, είχε βρεθεί από άλλους ταξιδιώτες στο χώρο, κοντά στο Λοριόλ στη νότια Γαλλία, λίγο μετά το μεσημέρι.

Το μόνο που μπορούσε να πει το κοριτσάκι ήταν ότι είχε έναν αδερφό και μια αδερφή και ότι «πήγαινε στη θάλασσα», καθώς και ότι είδε «το αυτοκίνητο του μπαμπά να φεύγει», είπε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).

Το σήμα μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο 45 λεπτά αφού είχε αποχωρήσει η οικογένεια με το αυτοκίνητο, οπότε οι γονείς ειδοποίησαν την αστυνομία και επέστρεψαν για να παραλάβουν το παιδί.

«Η οικογένεια είχε περάσει την Αιξ-αν-Προβάνς (150 χμ από το χώρο εστίασης) και πηγαίναν προς το Σεν Ραφαέλ και κανείς τους δεν είχε προσέξει ότι η μικρή έλειπε», είπε η αστυνομία, προσθέτοντας, «Θα ακούσουμε τί έχουν να πουν και θα μιλήσουμε στον εισαγγελέα στην Βαλόνς για να δούμε αν χρειάζεται να προχωρήσουμε περαιτέρω».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ