Δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία στη Γιορτή του Κρασιού

Η Γιορτή του Κρασιού, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα της Λεμεσού, θα διεξαχθεί και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στο Δημόσιο Κήπο της πόλης, από τις 27 Αυγούστου μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, θα προσφέρει και φέτος δωρεάν μεταφορά με  λεωφορεία στη Γιορτή του Κρασιού, για τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, θα παρέχονται μέχρι δύο λεωφορεία από κάθε επαρχία (110 άτομα ανά επαρχία ανά ημέρα) και η προκράτηση θέσης είναι απαραίτητη. Θα τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 2 μέρες πριν την αναχώρηση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Λευκωσία 22674264, Λάρνακα 24654322, Πάφος 26930521, Αγία Νάπα 23721796.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin δέχθηκε πρόστιμο επειδή σέρβιρε επιδόρπιο με μια αμφιλεγόμενη «λιχουδιά»

Article featured image

Η απίθανη ιστορία του Agbaibor, ενός ορφανού μικρού ελέφαντα που επιβίωσε κόντρα στις πιθανότητες

Article featured image

Το πιο βρόμικο αντικείμενο μέσα στο σπίτι δεν είναι αυτό που ίσως νομίζεις