Το νέο Galaxy S6 edge+

Η Samsung Electronics Co., Ltd., παρουσίασε το Galaxy S6 edge+, ένα νέο smartphone 5,7 ιντσών που βασίζεται στο μοναδικό και καινοτόμο σχεδιασμό του πρωτοποριακού Galaxy S6 edge.

 


Article featured image
Article featured image

Με το μοναδικό συνδυασμό μετάλλου και γυαλιού στο σχεδιασμό του, το Galaxy S6 edge+ συνεχίζει την παράδοση και δέσμευση της Samsung στην αγορά smartphones με μεγάλες οθόνες, την οποία ξεκίνησε το 2011 με το πρώτο Galaxy Note.

Το Galaxy S6 edge+ συνδυάζει σχεδιασμό και λειτουργικότητα με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων: της καλύτερης τεχνολογίας οθόνης που διαθέτει τον ιδιαίτερο κυρτό σχεδιασμό της Samsung και στις δύο πλευρές της οθόνης, την πιο εξελιγμένη κάμερα για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο, την πλέον πρόσφατη τεχνολογία γρήγορης και ασύρματης φόρτισης, καθώς και ένα εκπληκτικά δυνατό επεξεργαστή.

Με μεγαλύτερη μνήμη 4GB RAM, το νέο smartphone διαθέτει εξαιρετικά δυνατό επεξεργαστή, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαύσουν ακόμα περισσότερο απρόσκοπτο multi-tasking, να παρακολουθούν άμεσα τα μηνύματά τους, τις εξελίξεις στα κοινωνικά δίκτυα και να παίζουν παιχνίδια με πολλά γραφικά χωρίς χρονικές καθυστερήσεις.

Το Samsung Galaxy S6 edge+ θα κυκλοφορήσει στα 32GB και 64GB.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ