Εγκρίθηκε το γυναικείο «Βιάγκρα»

Το ροζ χαπάκι  που απογειώνει τις γυναίκες, που χορηγείται κατόπιν συνταγής, ενέκρινε την Τρίτη η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

 


Article featured image
Article featured image

Οι αυστηρές προειδοποιήσεις για επικίνδυνες παρενέργειες του καθημερινού χαπιού, που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ με το όνομα «Addyi», σημαίνουν ότι το σκεύασμα δεν αναμένεται να έχει την ίδια εμπορική επιτυχία με το Viagra.

Η συσκευασία του Addyi θα εμφανίζει σε πλαίσιο προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο πρόκλησης επικίνδυνης υπότασης, ιδιαίτερα εάν το χάπι συνδυασθεί με οινόπνευμα.

Τέτοια προβλήματα μπορούν να αντιμετωπίσουν όσοι λαμβάνουν φάρμακα για την αντιμετώπιση μυκητιάσεων candida και καταναλώσουν αλκοόλ.

Το σκεύασμα της εταιρείας Sprout Pharmaceutical απευθύνεται σε γυναίκες, οι οποίες αντιμετωπίζουν συναισθηματικά προβλήματα, λόγω έλλειψης λίμπιντο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σεξομολογήσεις #769: «Θα τον χωρίσει ποτέ για να είναι μαζί μου ή θα παραμείνω πάντα ο ‘κρυφός’;»

Article featured image

Σεξομολογήσεις #768: «Μετά από δύο χρόνια συγκατοίκησης, κάνω σεξ μαζί του από υποχρέωση»

Article featured image

Σεξομολογήσεις #767: «Ψάχνω τον όμορφο τύπο που χαιρετηθήκαμε στο highway Λευκωσίας-Λεμεσού, στις 3/8»