3 γυναίκες φωτογραφίζονται γυμνές [όπως η Σάρον Στόουν]

Η Σάρον Στόουν, στα 57 της, αποφάσισε να τα πετάξει όλα έξω, για το εξώφυλλο του Harper's Bazaar Σεπτεμβρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Το σώμα της, φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακό για την ηλικία της.

Τώρα, τρεις καθημερινές γυναίκες της ηλικίας της, φωτογραφίζονται στην ίδια στάση δείχνοντας το πραγματικό σώμα μίας 57χρονης.Δείτε τις 3 τολμηρές γυναίκες:

Μερσέντες Γιοσιόκα – 57 ετώνΔασκάλα Χορού, Παντρεμένη με 2 παιδιά 25 και 19 ετών

«Είδα τη Σάρον Στόουν τυχαία πριν από δύο χρόνια στο Λονδίνο στο κομμωτήριο του Daniel Galvin. Ενώ δεν φαίνεται τόσο τέλεια όσο στο εξώφυλλο, είναι μία πραγματικά όμορφη γυναίκα. Όταν κυκλοφόρησε το περιοδικό, η κόρη μου, μου είπε “είσαι πολύ καλύτερη από αυτή”. Δεν είμαι σίγουρη ότι είναι αλήθεια, αλλά ήταν ένα υπέροχο κομπλιμέντο. Έχω βαρεθεί να ακούω γυναίκες να ισχυρίζονται ότι αισθάνονται αόρατες στα 50 τους και ότι είναι πολύ ηλικιωμένες για να είναι ελκυστικές. Απλά δεν πιστεύω ότι είναι αλήθεια».

 

Συλβιάν Ντεγκάνστ – 57 ετών

Συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Παντρεμένη με 23χρονη κόρη

«Ήμουν ανέκαθεν λεπτή είναι σε μεγάλο βαθμό στα γονίδιά μου. Η μητέρα μου είναι ακριβώς ίδια, όπως ήταν και η γιαγιά μου. Κάνω ποδήλατο κάθε μέρα και πρόσφατα άρχισα να τρέχω στο πάρκο, όχι τόσο για γυμναστική, αλλά για ξεμούδιασμα, γιατί περνάω πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή μου. Τα οστά μας γίνονται λεπτότερα καθώς γερνάμε και έχω ακούσει το βάρος που φέρει την άσκηση, όπως το τρέξιμο, είναι καλό για την αποφυγή της οστεοπόρωσης. Στα 57, αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες όπως και Σάρον Στόουν το γνωρίζουν. Η γυμνή φωτογραφία της Σάρον Στόουν είναι υπέροχη. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι προϊόν Photoshop, αλλά δείχνει ότι οι γυναίκες μπορούν πραγματικά να δείχνουν καλά σε οποιαδήποτε ηλικία».

 

Σουζάνα Φορμπς – 57 ετών

Δασκάλα Πιλάτες και Γιόγκα, παντρεμένη με 2 ενήλικα παιδιά

«Οι νεότερες γυναίκες συχνά μου λένε ότι ελπίζουν να δείχνουν όπως εγώ όταν φτάσουν στην ηλικία μου. Αλλά δε δίνω μεγάλη σημασία στην ηλικία μου: Δεν αισθάνομαι διαφορετικά απ' ότι πριν από 20 χρόνια, και είμαι αρκετά σίγουρη για το σώμα μου και δεν ανησυχώ αν, σε αντίθεση με την Σάρον Στόουν, φαίνομαι λίγο πλαδαρή, αφού αυτή είναι η επίδραση της απώλειας της ελαστικότητας, η οποία έρχεται με την ηλικία».


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ