Ο Μαζωνάκης στο 23ο Φεστιβάλ Γάλακτος

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, ανοίγει τέρμα τη φωνή του στο 23ο Φεστιβάλ Γάλακτος, για μια ξεχωριστή θεαματική συναυλία υψηλών προδιαγραφών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 20.30, στο Γήπεδο Χαλκάνωρα «Δημήτρης Χάματσος» στο Δάλι.

 


Article featured image
Article featured image

Μέρος των εσόδων του φεστιβάλ που διοργανώνει το Σωματείο Χαλκάνωρ Ιδαλίου, με τη στήριξη της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, θα διατεθούν για την υλοποίηση έργων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».

Το Φεστιβάλ Γάλακτος αποτελεί μια γιορτή που προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ντόπια παραγωγή γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς όπως έχει καθιερωθεί, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πέραν της μεγάλης συναυλίας, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν δωρεάν φρέσκα εγχώρια προϊόντα.

Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, ως η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία του τόπου μας, είναι κοντά σε κάθε ενέργεια που αναδεικνύει την εξαιρετική ποιότητα και τη μεγάλη διατροφική αξία του φρέσκου κυπριακού γάλακτος.

Η Επικεφαλής του Τμήματος Marketing και Εταιρικής Εικόνας της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ Κα Σωτηρούλλα Σωτηρίου, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης δίνει το παρών του δυναμικά για να μεγαλώσει και αυτός μαζί μας το κύμα αγάπης για τα παιδιά της Κύπρου μας.  Το πρόγραμμα μας «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» ήδη μετρά 30 ολοκληρωμένα έργα, όπως αναβαθμίσεις αιθουσών σε δεκάδες σχολεία και δημιουργία πάρκων, παιδότοπων και χώρων εξωτερικής εκγύμνασης. Έργα σημαντικά και αναγκαία, τα οποία αφήνουν χαμόγελα χαράς, ευτυχίας και ευγνωμοσύνης στις κοινότητες που τα φιλοξενούν.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Φεστιβάλ Γάλακτος 2015  θα ξεκινήσει πολύ σύντομα μέσω της ιστοσελίδας www.soldouttickets.com.cy σε όλα τα περίπτερα SO EASΥ, καθώς και στις υπεραγορές Carrefour.   

•             Προπώληση: €10

•             Γενική Είσοδος: €15

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 77 77 88 44.

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του θεσμού στο facebook.

Χορηγοί επικοινωνίας: Super FM και περιοδικό ΟΚ!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ