Η ιστορία του Angelo Valkenborg που τα παράτησε όλα και ζει στο δάσος [ΒΙΝΤΕΟ]

Όλοι το λέμε κατά καιρούς, λίγοι όμως τολμάμε να πάρουμε τη μεγάλη απόφαση. Έλα πες, έστω για αστείο δεν έχεις πει κι εσύ (έστω μια φορά στη ζωή σου) «θα τα αφήσω όλα και να πάω να ζήσω σε ένα δάσος»;

 


Article featured image
Article featured image

Ο Angelo Valkenborg το έκανε! Παρόλο που τα είχε όλα -μια καλή δουλειά, ένα γάμο και ένα ωραίο σπίτι-, σε κάποιο σημείο στη ζωή του, συνειδητοποίησε ότι τίποτα από αυτά δεν τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο.

Στα 31 του άφησε πίσω την παλιά του ζωή και μετακόμισε σε ένα δάσος στη Σλοβενία για ​​να ζήσει ως κυνηγός.

Ο Angelo ήταν πάντα γοητευμένος από την φύση και όλα αυτά τα χρόνια έμαθε τεχνικές επιβίωσης στην άγρια ​​φύση. Στη δάσος της Σλοβενίας όπου ζει έχει χτίσει τη δική του καλύβα με τα δικά του εργαλεία. Συγκεντρώνει μούρα, τσουκνίδες και βατράχια για τα γεύματα του, αλλά αγοράζει τα κρέατα από ένα τοπικό χωριό, διότι το κυνήγι χωρίς άδεια θεωρείται λαθροθηρία.

Δεν είναι εντελώς αποκομμένος από την κοινωνία -έχει στην κατοχή του ένα smartphone που το φορτίζει με ηλιακή ενέργεια αλλά και ένα αυτοκίνητο στην άκρη του δάσους, το οποίο χρησιμοποιεί σε έκτακτη ανάγκη.

 
 

Μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει σε Καναδά, Σιβηρία και Αλάσκα.Δείτε το βίντεο αλλά και φωτογραφίες του Angelo Valkenborgh στη σελίδα του στο Instangram.

 


Πηγή: Huffington Post

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ