Χωρισμός-βόμβα στη σόουμπιζ

Δεν υπολογίσαμε ποτέ πως θα φτάναμε στο σημείο να ανακοινώνουμε χωρισμούς επωνύμων μέσω του site ετούτου, χρησιμοποιώντα μάλιστα ένα τόσο κοινότυπο και κλισέ τίτλο, έλα όμως που είναι ένας χωρισμός του οποίου η είδηση αποτελεί όντως βόμβα μεγατόνων.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά από 30 χρόνια κοινής πορείας, Miss Piggy και Kermit ανακοινώνουν ότι αποφάσισαν τελικά να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Και μας το λες έτσι Miss Piggy, τόσο απροκάλυπτα μέσω Facebook, χωρίς καν να μας προετοιμάσεις και μόλις ένα μήνα πριν τα Muppets επιστρέψουν στις οθόνες του ABC και συνεπώς στα σπίτια μας;

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 1979, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ.



Πιο κάτω η ανακοίνωση έτσι όπως την ανέβασε στο προφίλ της η Miss Piggy:

«Μετά από βαθιά σκέψη, Kermit o βάτραχος κι εγώ πήραμε τη δύσκολη απόφαση να δώσουμε τέλος στη ρομαντική μας σχέση. Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας στην τηλεόραση (The Muppets -από το φθινόπωρο κάθε Τρίτη στο ABC). Παρόλα αυτά οι προσωπικές μας ζωές είναι τώρα χωριστές και θα μπορούμε να βλέπουμε άλλους ανθρώπους, γουρούνια, βατράχους κλπ. Αυτό είναι το μοναδικό σχόλιο που θα κάνουμε για αυτό το προσωπικό μας θέμα… Εκτός κι αν πάρουμε την κατάλληλη προσφορά! Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Από τη στιγμή της ανακοίνωσής του, ο χωρισμός του πολυαγαπημένου ζευγαριού έκανε το γύρο του κόσμου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ