«Είμαι Ε/κ απηχθής από τον τουρκικό στρατό κατά την εισβολή του ‘74» αναφέρει Τούρκος υπήκοος

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Sigmalive και συγκεκριμένα του Θανάση Αθανασίου, Τούρκος υπήκοος, ο οποίος διαμένει στην Τουρκία ισχυρίζεται ότι είναι Ε/κ που μεταφέρθηκε στην Τουρκία από τα παιδικά του χρόνια και συγκεκριμένα κατά την τουρκική εισβολή του ’74.

 


Article featured image
Article featured image

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ήλθε σε επαφή με το κυπριακό ΥΠΕΞ μέσω της Ελλάδας και ότι η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί του. Μάλιστα, υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ του ιδίου και της Δημοκρατίας.

Ο άντρας εξέφρασε την επιθυμία να υποβληθεί σε  τεστ DNΑ ώστε να εξακριβωθεί κατά πόσον επιβεβαιώνονται οι υποψίες του ότι είναι Ε/κ, απηχθής από τον τουρκικό στρατό.

Οι Αρμόδιες Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας επεξεργάζονται την περίπτωση του Τούρκου υπηκόου και αναζητούν τρόπους διεξαγωγής των αναγκαίων εξετάσεων DNA.

Διαβάστε τι προτείνει η Κυπριακή Δημοκρατία για το θέμα αλλά και το υπόλοιπο ρεπορτάζ του Θανάση Αθανασίου ΕΔΩ.


Πηγή: Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Κατσαρίδες και μύγες έκλεισαν το εμβληματικό ζαχαροπλαστείο που έγινε γνωστό από τη σειρά «Sex and the City»

Article featured image

Σύγχρονες Τάσεις Υγιεινής Ζωής: Γιατί οι Εξειδικευμένοι Διατροφολόγοι και Διαιτολόγοι Είναι Πιο Απαραίτητοι από Ποτέ

Article featured image

Μια εικόνα από τη Γάζα που υπενθυμίζει ότι σε κάποια παιδιά στερήθηκε το δικαίωμα να είναι απλώς παιδιά