Δράμα: 21χρονη σέκρεταρι υπνώτιζε, έγδυνε και εκβίαζε τον γιατρό

Το σενάριο θυμίζει την κωμική ταινία του Hollywood «Horrible Bosses», μόνο που στην προκειμένη το αντίθετο είναι που συνέβη, αφού ο γιατρός ήταν το θύμα και όχι ο θύτης.

 


Πρόκειται για τον εκβιασμό που είχε στήσει 21χρονη γραμματέας γιατρού στη Δράμα, η οποία υπνώτιζε τον εργοδότη της με υπνωτικά χάπια στον καφέ του, τον έγδυνε, τραβούσε γυμνές φωτογραφίες και μετά τον εκβίαζε.

Σύμφωνα με το seleo.gr, η 21χρονη από την 1η Σεπτεμβρίου υπνώτιζε τον 68χρονο γιατρό στον οποίο δούλευε, ρίχνοντάς του υπνωτικά στον καφέ και μόλις εκείνος αποκοιμιόταν, εκτός του ότι του αφαιρούσε χρήματα και χρυσαφικά, τον ξεγύμνωνε, τον φωτογράφιζε γυμνό και ακολούθως τον εκβίαζε ζητώντας του μεγάλα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, στις 10 Σεπτεμβρίου, 38χρονος επισκέφθηκε τον γιατρό και του απαίτησε εκβιαστικά 10.000 ευρώ για να μην στείλει τις γυμνές φωτογραφίες του στη σύζυγό του. Μετά από επικοινωνίες του γιατρού με τους δράστες προγραμματίστηκε συνάντησή τους στο κέντρο της πόλης.

Εκεί παρέλαβαν από τον γιατρό 800 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως προκαταβολή του χρηματικού ποσού που απαιτούσαν. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ένας 29χρονος, άλλος φίλος της 21χρονης γραμματέας, ζήτησε επιτακτικά από τον 68χρονο να καταθέσει, μέχρι την 18-9-2015, στο λογαριασμό της 21χρονης, άλλες 5.000 ευρώ.

Αμέσως μετά την παραλαβή των χρημάτων, οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, συνελήφθησαν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ