Εφαρμογή υπολογίζει τους ερωτικούς σας συντρόφους

Τα ζευγάρια, είτε στην αρχή της σχέσης τους είτε αργότερα, κάνουν την αμήχανη συζήτηση που αφορά στο ερωτικό τους παρελθόν.

 


Article featured image
Article featured image

Οι ειδικοί ωστόσο προειδοποιούν, ότι δεν έχει σημασία μόνο με πόσους ερωτικούς συντρόφους είχατε άμεση ερωτική επαφή, αλλά είναι σημαντικό να υπολογίζετε και σε πόσους ερωτικούς συντρόφους έχετε έμμεσα «εκτεθεί».

Πρόσφατη βρετανική δημοσκόπηση έδειξε ότι ο μέσος Βρετανός αλλάζει στη ζωή του 9 ερωτικούς συντρόφους. Εάν όμως οι επαφές με αυτούς τους συντρόφους έγιναν χωρίς προφυλάξεις, οι έμμεσες ερωτικές επαφές μπορεί να φτάνουν σχεδόν τα 4 εκατομμύρια!

Με βάση τη θεωρία των Έξι Βαθμών Διαχωρισμού (Six Degrees of Separation), μια απλή εφαρμογή υπολογίζει τον αριθμό των έμμεσων σεξουαλικών επαφών σύμφωνα με τον αριθμό των προηγούμενων σεξουαλικών συντρόφων ενός ατόμου αλλά και την ηλικία κάθε σεξουαλικού συντρόφου.

Η εφαρμογή υπολογίζει τους προηγούμενους ερωτικούς συντρόφους κάθε δικού σας ερωτικού συντρόφου, τους ερωτικούς συντρόφους αυτών των ερωτικών συντρόφων κ.ο.κ. σε έξι επίπεδα.

Να σημειωθεί πως λαμβάνονται υπ' όψιν οι σεξουαλικές επαφές άνευ προφύλαξης και στόχος της εφαρμογής είναι να υπογραμμίσει τους κινδύνους εξάπλωσης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και τη σημασία της τακτικής προληπτικής εξέτασης.

Για να μεταβείτε στην εφαρμογή, πατήστε ΕΔΩ.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ