Είσαι φίλος των Φίλων της Γης;

Είσαι φίλος της γης και θέλεις να πας σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Ρουμανία με όλα τα έξοδα, αεροπορικά και διαμονή, καλυμμένα;

 


Article featured image
Article featured image

Εάν η απάντηση είναι καταφατική τότε έχεις τέσσερις μόνο μέρες μπροστά σου για να στείλεις αίτηση, αφού η προθεσμία δήλωσης ενδιαφέροντος λήγει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα ονομάζεται «Visual Facilitation in Youth Work» και σε αυτό συμμετέχουν οργανώσεις από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και οι Φίλοι της Γης Κύπρου.

Θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 18 – 26 Οκτωβρίου και σε αυτό θα συμμετάσχουν συνολικά 32 άτομα, 4 από κάθε χώρα.

Σύμφωνα με τους Φίλους της Γης, το Visual facilitation είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί οπτικές πρακτικές, όπως: σχέδια και δημιουργία εικόνων χρησιμοποιώντας χρώματα, για υποστήριξη της διαδικασίας μάθησης μιας ομάδας και για να οδηγήσει τις ομάδες προς ένα στόχο.

«Ας ανακαλύψουμε τη δύναμη της οπτικής απεικόνισης ως μέθοδο συντονισμού. Ας οικοδομήσουμε μαζί ένα εικαστικό λεξιλόγιο και να ανακαλύψουμε την εφαρμογή του εργαλείου χαρτογράφησης του μυαλού και τη ροή πληροφοριών. Θα βελτιώσετε τις δεξιότητες και ικανότητες σας για το πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία αυτά στη δική σας δουλειά».

 Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Complex Homorod, Harghita County, ξενοδοχείο 2 αστέρων.

Το Baile Homorod βρίσκεται 36 χιλιόμετρα μακριά από Miercurea Ciuc, στην καρδιά της φύσης και περιβάλλεται από ποτάμια, ένα πανέμορφο δάσος από πεύκα, κέδρους και πηγές με μεταλλικό νερό.

Υπάρχει άφθονος χώρος για τη διοργάνωση υπαίθριων δραστηριοτήτων, περιπάτους και εκδρομές στη φύση.

Η διαμονή θα είναι σε κοινά δωμάτια, δύο με τρία άτομα σε ένα δωμάτιο και με συνδυασμούς από διάφορες χώρες. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει δικό του μπάνιο, πετσέτες και ασύρματη σύνδεση με διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα καλύπτει όλα τα έξοδα μετακίνησης  και διαμονής. 

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ