Κάτω Πάφος: τους ξήλωσαν το πάρκο που γυμνάζονταν

Έντονο θυμό και απογοήτευση εκφράζουν πιτσιρικάδες που αθλούνταν σε πάρκο με μονόζυγα και δίζυγα στην παραλία του Φάρου στην Κάτω Πάφο και ο Δήμος τους τα ξήλωσε.

 


Article featured image
Article featured image

Πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει εδώ για το πολύ κούλ και υγιές κόνσεπτ της υπαίθριας γυμναστικής με μονόζυγα και δίζυγα, το οποίο έχει τα τελευταία χρόνια γίνει αρκετά δημοφιλές και στην Κύπρο.

Η υγιέστατη και δωρεάν αυτή γυμναστική που ασκείται κυρίως από εικοσάρηδες, είχαμε γράψει, θα ήταν ορθό και για ευνόητους λόγους που ανάλυση δεν χρειάζονται, να προστατευτεί και να προωθηθεί από τους Δήμους μας.

Με λύπη μαθαίνουμε σήμερα πως μία από τις πιο δραστήριες ομάδες -αν όχι η πιο δραστήρια- που ασχολούνται με τα «calisthenics» στην Κύπρο, η Lighthouse workout, η οποία μάλιστα πρόσφατα φιλοξένησε και τον σχετικό παγκύπριο διαγωνισμό, καταγγέλλει το ξήλωμα των βοηθημάτων της από την παραλία Φάρος στην Κάτω Πάφο.

Σε σχετική της φορτισμένη ανάρτηση η ομάδα σημειώνει:

«Η σελίδα μας έχει προσελκύσει φάνς από όλον τον κόσμο. Έχουμε δημιουργήσει μια κοινότητα, φέρνοντας ανθρώπους μαζί και προωθώντας έναν υγιή τρόπο ζωής. Είμαστε μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας και έχουμε συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς χάρη σε αυτό που είχαμε εδώ και που τώρα το κατέστρεψαν! Ο Δήμαρχός μας, ο Δήμαρχος της Πάφου στην Κύπρο του 2015! Μας διέλυσαν το πάρκο μας αλλά δεν θα μας διαλύσουν εμάς!» 

 


Διέλυσαν το πάρκο μας αλλά δεν θα μας διαλύσουν εμάς!


 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ