Το πρώτο υπαίθριο γυμναστήριο στην Αγία Νάπα

Με την εγκατάσταση των πρώτων πέντε οργάνων γυμναστικής, στο χώρο του Πάρκου Αγνοουμένων, ο Δήμος Αγίας Νάπας δημιούργησε για τους δημότες και επισκέπτες του κάθε ηλικίας το πρώτο υπαίθριο γυμναστήριο του Λιμανιού.

 


Article featured image
Article featured image

Σύντομα θα λειτουργήσει ακόμα ένα στο χερσαίο χώρο του Λιμανιού πλησίον του Λυκείου Ελληνίδων.

Με τη δημιουργία των υπαίθριων χώρων γυμναστικής, ο Δήμος στοχεύει να δώσει την ευκαιρία στους δημότες του κάθε ηλικίας να αθλούνται στη φύση καθόλη τη διάρκεια  της ημέρας, αποκομίζοντας όλα τα οφέλη που προσφέρει η άσκηση στη ψυχική και σωματική υγεία.  

 

Τα πέντε όργανα γυμναστικής που έχουν επιλεγεί από το Δήμο και  παραθέτουμε αναλυτικά πιο κάτω είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να γυμνάζουν κάθε μυϊκή μάζα του σώματος χωρίς την επίβλεψη ειδικού π.χ γυμναστή.

 

Είναι ασφαλή – το πιστοποιούν τα πιστοποιητικά καταλληλότητας, πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα - κι έτσι ο κίνδυνος τραυματισμού είναι απομακρυσμένος.

 

Επίσης, δίπλα από το κάθε όργανο θα υπάρχει σχεδιάγραμμα το οποίο θα εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας του καθώς και επεξηγηματική πινακίδα, η οποία θα πληροφορεί το κοινό πιο μέρος του σώματος γυμνάζει και πια είναι τα οφέλη που θα αποκομίσει.

 



 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ