Η 7η Έκθεση Πανεπιστήμιων Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία

Επισκεφθείτε την 7η Έκθεση Πανεπιστήμιων Ηνωμένου Βασιλείου στο «The Mall of Cyprus», το Σάββατο 10 Οκτωβρίου από τις 14.00 μέχρι τις 20.00 και συνομιλήστε με πανεπιστημιακούς, ούτως ώστε να ενημερωθείτε για πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, Σκωτίας και Ουαλίας.

 


Article featured image
Article featured image

Συνομιλήστε για τις σπουδές σας στο εξωτερικό από τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς συμβούλους του TCS Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι και ενημερωθείτε για την διαδικασία αιτήσεων σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου από το εξουσιοδοτημένο κέντρο του UCAS (Universities and Colleges Admissions Service).

Μάθετε επίσης για τις επιλογές που έχετε σε εστίες διαμονής σε πάρα πολλές πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Για όσους δεν έχουν κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλουν να σπουδάσουν, το TCS Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι σας ενημερώνει ότι παρέχει το Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων ‘Horizon’, το οποίο έχει προσαρμοστεί και είναι σταθμισμένο στα Κυπριακά δεδομένα.

Το ‘Horizon’ είναι ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε για μέτρηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων μαθητών και φοιτητών. Διαρκεί 30 λεπτά και τα αποτελέσματά του βγαίνουν άμεσα. Παρουσιάζει το βαθμό ενδιαφέροντος του ατόμου για 38 επαγγελματικές κατηγορίες και επιπλέον συνδυάζει τα ενδιαφέροντα του ατόμου με συγκεκριμένες σχολές Πανεπιστημίων Κύπρου και εξωτερικού. 

Το TCS Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι, με το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του μπορεί να παρέχει αυτό το τεστ και με βάση τα αποτελέσματά του να συμβουλεύσει και καθοδηγήσει μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σχετικά με τα μαθήματα επιλογής τους στο σχολείο καθώς και με τον κλάδο σπουδών που τους ταιριάζει για σπουδές στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

To TCS έχει σαν στόχο την παροχή κάθε βοήθειας προς όλους τους νέους που προβληματίζονται για το μέλλον τους, την επιλογή του κατάλληλου κλάδου σπουδών αλλά και για τη μελλοντική τους καριέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 22669779 και στο info@tcs.com.cy ή ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ