Κάτι αλλάζει στο γήπεδο της Μάλμε [λόγω Ρεάλ]

Με το sold-out να έχει ανακοινωθεί στο «Swedbank Stadion» για την αναμέτρηση της Μάλμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, απόψε (Τετάρτη) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, οι Σουηδοί ετοιμάζοντας «πυρετωδώς» για την πρώτη εντός έδρας τους αναμέτρηση, στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τη φετινή σεζόν.

 


Article featured image
Article featured image

Συνολικά οι διαστάσεις του γηπέδου της Μάλμε μειώθηκαν κατά ένα μέτρο ανά πλευρά, κι αυτό προκειμένου να ανακοπεί η επιθετική δύναμη των «μερένγκες».

Αυτό παρατηρήθηκε την Τρίτη το πρωί, ενώ οι παλιές γραμμές του «Swedbank Stadion» είναι χαραγμένες κι ορατές με γυμνό μάτι.

Μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μπορεί να βρει κανείς τα δημοφιλέστερα συνθήματα των οργανωμένων οπαδών, κάτι που λειτουργεί ως παρότρυνση σ' αυτούς που θα βρεθούν στο «Swedbank Stadion» σήμερα το βράδυ για να στηρίξουν τη Μάλμε.

Έτσι κι αλλιώς, οι οπαδοί της Μάλμε, θεωρούνται από τους πιο φανατικούς στη Σουηδία.

Αυτή τη φορά ,ωστόσο, οι οργανωμένοι οπαδοί της Μάλμε θα είναι οι μισοί από το συνηθισμένο (3.000 από 6.000) προκειμένου να πληρωθούν οι προϋποθέσεις της UEFA.

Οι διαστάσεις που υπαγορεύει η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι 105 μέτρα για το μήκος και 68 μέτρα για το πλάτος. Το «Swedbank Stadion» είχε διαστάσεις 105x70 οπότε επιτρέπεται η μείωση του πλάτους μέχρι το προκαθορισμένο, 105x68.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ