Λευκή Πρωτοχρονιά ακόμα και στη Λευκωσία!

Εμείς σας τα λέγαμε, σημειώνει ο «επίσημος» μετεωρολόγος της CITY Τάσος Ιεροδιακόνου!

 

Στην κεντρική φωτογραφία η Κλήρου σήμερα το πρωί

 


Article featured image
Article featured image

Φαντασμαγορικά ξύπνησαν σήμερα οι κάτοικοι πολλών περιοχών της Κύπρου, μεταξύ των οποίων και αυτοί της πόλης της Λευκωσίας, όπου από το πρωί πέφτει χιόνι.

Πέρα από την ίδια την πρωτεύουσα, νιφάδες πέφτουν κατά διαστήματα σε περιοχές και χωριά όπως το Ακάκι, ο Αστρομερίτης, το Μάμμαρι, το Παλιομέτοχο, η Κλήρου, ο Άγιος Επιφάνειος, στις ψηλότερες ασφαλώς βουνοκορφές του Τροόδους, στις Πλάτρες και στην υπόλοιπη ορεινή Λεμεσό ενώ χιόνια πέφτουν απ ‘ ότι μαθαίνουμε ακόμη και στη Μόρφου. Στα λευκά ντύθηκε από χθες το βράδυ και ο Πενταδάχτυλος.

Πάντως, οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα τόσο στον Έρικ Κίτα όσο και στον Τάσο Ιεροδιακόνου, τους δύο «επίσημους» μετεωρολόγους της CITY, με τους οποίους κουβεντιάζουμε στον καφενέ μας εδώ, και που αμφότεροι είχαν προβλέψει τη σημερινή χιονόπτωση σε πεδινές περιοχές εδώ και πολλές μέρες.

«Όταν ακόμα από τις τηλεοράσεις ακούγαμε ότι δεν ξέρουν ακριβώς τι καιρό να περιμένουν και ότι τα χιόνια δεν θα φτάσουν χαμηλά εγώ επέμενα στην πρόβλεψη μου για πολύ ψυχρές αέριες μάζες που θα ευνοούσαν τα χιόνια και σε πεδινές περιοχές» σημειώνει ενδεικτικά στο γκρουπάκι του που ακολουθούμε φανατικά ο Τάσος Ιεροδιακόνου, προσθέτοντας πως «για ακόμα μια φορά επαληθεύομαι για τις προβλέψεις μου και πόσο σωστές είναι σε μεγάλο βαθμό. Και το σημαντικό είναι ότι δεν αλλάζω καθημερινώς αυτά που λέω. Κρατάω μια σταθερή γραμμή χωρίς να αλλάζω αυτά που λέω».

Χαρούμενη μας Χρυσή και Λευκή Πρωτοχρονιά λοιπόν!

 

Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου:

 

Μιτσερό:

 

Ψημολόφου:

 

Τσέρι:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ